ZJ3308AT 8 ing 1 ATSC Modulator

ZJ3308AT 8 ing 1 ATSC Modulator

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Modulator ZJ3308AT 8 in 1 ATSC minangka produk sing nembe dirancang kanggo dhukungan input IP. Nduweni 8 saluran multiplexing lan 8 saluran modulasi ATSC, lan ndhukung maksimum 256 input IP liwat port GE. ZJ3308AT duwe kapasitas output sing kuat kanthi 8 operator sing ora jejer (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Sistem piranti iki bisa dikendhaleni lan dianyari liwat jaringan, sing bisa digunakake ing persiyapan jaringan penyiaran digital ATSC lan pengujian kanggo desain kothak ndhuwur ATSC.

Fitur Utama

● 3 port GE (maksimal 256 IP ing):

● Data1 & Data2 port arah loro, maksimal 256 IP ing, 8 IP metu Port data (ana ing panel ngarep), maks 128 IP ing

● Max 840Mbps kanggo saben input

● Ndhukung nyetel PCR sing akurat

● Ndhukung pamulihan PID lan panyuntingan PSI / SI

● Ndhukung nganti 180 PID remap saben saluran

● Dhukungan 8 multiplex TS liwat output UDP / RTP / RTSP

● 8 output operator ATSC sing ora jejer, sesuai karo standar ATSC A / 53

● Ndhukung enkode RS (208,188)

● Dhukungan manajemen Jaringan adhedhasar Web

Chart Prinsip Batin

bsd

Ilustrasi Setelan Carriers

bdf

Spesifikasi

  

Input

  

Input

Maksimum 256 input IP liwat 3 (port Data panel ngarep, Data 1 lan Data 2) 100 / 1000M Ethernet Port (antarmuka SFP opsional). Saben port Data1 utawa Data 2 bisa input maksimal 256 IP, dene Data panel ngarep

port bisa input max 128 IP

 

Protokol Pengangkutan TS liwat UDP / RTP, unicast lan multicast, IGMPV2 / V3
Tingkat Transmisi Maks 840Mbps kanggo saben saluran input
  

 

Mux

Saluran Input 256
Saluran Output 8
PID maksimal 180 saben saluran
 Fungsi PID remapping (otomatis / opsional kanthi manual)
Nyetel PCR kanthi akurat
Tabel PSI / SI ngasilake kanthi otomatis
  

Parameter Modulasi

Saluran 8
Standar Modulasi ATSC A / 53
Rasi lintang 8VSB
Bandwidth 6MHz
FEC RS (208 188) + Trellis
  

Output RF

Antarmuka F port output diketik kanggo 8 operator sing ora jejer
Range RF 50 ~ 960MHz, 1kHz mlaku
Tingkat Output -20 ~ + 10dbm (kanggo kabeh operator), langkah 0,5db
MER ≥ 40dB
ACL -55 dBc
Output TS 8 output IP liwat UDP / RTP / RTSP, unicast / multicast, 2 100 / 1000M Ethernet
Sistem Manajemen Jaringan adhedhasar web
  

 

Umume

Demission 482mm × 455mm × 44.5mm (WxLxH)
Bobot 3kg
Suhu 0 ~ 45 ℃ (operasi), -20 ~ 80 ℃ (panyimpenan)
Pasokan Daya AC 100V ± 10%, 50 / 60Hz utawa AC 220V ± 10%, 50 / 60Hz
Konsumsi 20W

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita