ZHR1000SD FTTH Panampa Optik Tingkat Tinggi

ZHR1000SD FTTH Panampa Optik Tingkat Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1 Katrangan produk

ZHR1000SD FTTH panrima optik dirancang khusus kanggo jaringan CATV FTTH. Fitur utamane yaiku konsumsi daya sithik, output level konstan optik AGC, Volume cilik lan andal dhuwur. Ngadopsi cangkang paduan aluminium, kanthi sirkuit AGC kontrol optik sing dibangun, struktur kompak lan pasokan listrik modular eksternal nggawe instalasi lan debugging pancen trep. Iki minangka produk sing cocog kanggo nggawe jaringan FTTH CATV.

2. Fitur produk

1. Ngadopsi modul GaAs minangka modul amplifikasi RF, jangkauan panrima optik kanggo sinyal digital bisa tekan -23dBm, lan -15dBm kanggo sinyal analog.

2. Range kontrol AGC 0 ~ -10dBm, level output tetep ora owah.

3. Desain konsumsi sithik lan konsumsi total ≤2w, pasokan listrik switching sing dipercaya kanthi sirkuit inspeksi optik.

4. Tingkat output bisa diatur ing kisaran 0 -18dB, level output luwih saka 80dBuV.

5. Sadharake cara panganan port input 6VDC ~ 14VDC kanggo pasokan listrik

3. Parameter teknis

Barang

Unit

Parameter

Tambahan

Model

ZHR1000SD

Panjang gelombang optik

nm

1310/1490 / 1550nm

Jangkauan input optik

(dBm)

0 ~ -12

TV Analog

0 ~ -18

TV Digital

Output Optik ngasilake bali   

(dB)

≥45

Bandwidth (MHz)

MHz

47 ~ 1218

Flatness (dB)

dB

± 0,75

Tingkat output RF *

(dBuv)

≥88

Pin: -15 ~ + 0dBm

Range kontrol AGC

(dBm)

0 ~ -10

Tokoh AGC (dB)

dB

± 0,5

Pin: -10 ~ + 0dBm

Kerugian ngasilake output

(dB)

≥14

47-1000MHz

Impendansi output

 (Ω)

75

MER

dB

> 36

Pin: -15 ~ + 0dBm

dB

> 28

Pin: -22dBm

BER

dB

<1.0E-9

Pin: -15- + 0dBm

dB

<1.0E-9

Pin: -22dBm

CNR (dB)

dB

≥51

Pin = -2dBm

CTB (dB)

dB

≥65

Pin = -2dBm

CSO (dB)

dB

≥62

Pin = -2dBm

Pasokan listrik (V)

V

+ 5VDC

ZHR1000SD

+ 6V ~ 14VDC

ZHR1000SDP

Konsumsi daya

W

≤2 (250mA)

+ 5VDC

Suhu operasi

 (℃)

-20 ~ + 60

Ukuran

mm

87 * 68 * 22

4.Diagram

v


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita