ZBR804 Papat Cara Panampa Optik Luar Ruangan

ZBR804 Papat Cara Panampa Optik Luar Ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1.0 Deskripsi Produk

ZBR804 Four Ways Outdoor Optical Receiver nggabungake sinyal optik maju, distribusi lan mbalikke pemancar, sing minangka alat sing ekonomis, kinerja dhuwur lan entuk dhuwur.

Utamane digunakake ing pungkasan jaringan serat optik, ing endi perlu level output RF dhuwur multi-arah supaya bisa langganan langsung, lan njaluk fungsi pituduh rong arah. Kanthi cara iki bisa nyuda ampli lan nggawe jaringan luwih dipercaya.

Rak kasebut nggunakake rak aluminium anti banyu paling anyar kanthi teknologi pasifasi aluminium paling populer. Babagan sirkuit ing njero, sawise sinyal optik sing obah diowahi, RF maju nggunakake GaAs sing kurang rame, sanajan daya optik sithik banget, isih bisa njamin indeks operator kabeh mesin.

Kanggo entuk indeks non-linearitas sing luwih dhuwur, pungkasane nggunakake modul dobel listrik. Lampu indikator LED ing panel nampilake daya panrima optik maju.

2.0 Parameter Link

Terusake Nampa Ngirim Mbalik
CNR (dB) > 50 CNR (dB) > 50
CSO (dBc) ≤-62
CTB (dBc) ≤-65

3.0 Parameter Optik

Terusake Nampa Ngirim Mbalik
Panjang gelombang optik (nm) 1100 ~ 1600 Panjang gelombang optik (nm) 1310 ± 10
Input Daya Optik Input (dBm) -9 ~ +2 Ngirim Daya Optik (mW) 1 - 4mw (tentukan)
Jinis Konektor Optik SC / APC utawa FC / APC Jinis Konektor Optik SC / APC utawa FC / APC
Mundhut Optical Return (dB) ≥45 Mundhut Optical Return (dB) ≥45

4.0 Parameter Liyane

Tegangan Daya AC180V ~ 250V / AC60V
Konsumsi Daya 50W
Suhu Makarya -10 ~ 50 ℃
Suhu Panyimpenan -20 ℃ ~ 65 ℃
Ukuran 260W X 230D X 160H (mm)
Bobot 2,5kg

5.0 Parameter RF

Barang Maju Mbalikke
Range Frekuensi (MHz) 55/87 ~ 750 55/87 ~ 860 5 ~ 40/65
Flatness Band-in (dB) ± 0,75 ± 1
RF Impedansi (Ω) 75 75
RF Return Loss (dB) ≥16 ≥16
Attenuasi Interstage (dB) Inserter Pilihan Inserter Pilihan
Slope panggung tengah (dB) Inserter Pilihan Inserter Pilihan
Output pelabuhan 104dBμV / Output port > Masukan 85dBμV

6.0 Diagram Blok Fungsional

dsv


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita