ZBR104A RFoG ONU xPON

ZBR104A RFoG ONU xPON

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

EATURES 

■ xPON Liwati

■ Fungsi AGC

■ Operasi Mode Burst

■ Ndhukung DOCSIS 3.0 utawa 3.1

■ Indikator LED kanggo Power ON, Power Opsional lan Return Tx

■ -20dB Testing Port

■ 12VDC Adaptor Daya

■ Nderek standar SCTE 174

Aplikasi

■ Jaringan CATV, HFC

■ RF liwat Kaca

Katrangan

Simpul optik kompak PL10-4A minangka platform sing cocog kanggo digunakake ing jaringan FTTH lan FTTB, ngirim DOCSIS hulu lan hilir, layanan data, video lan kacepetan dhuwur liwat aplikasi FTTX. PL10-4A duwe kontrol entuk otomatis lan fungsi mode bledosan, sing cocog karo jaringan komunikasi RF liwat Glass (RFoG). Fungsi xPON sing diaktifake, PL10-4A dirancang kanggo jaringan EPON / GPON kanggo nggunakake layanan CATV utawa jaringan RFoG kanggo nggunakake layanan transmisi EPON / GPON.

Spesifikasi

Path Maju

Parameter

Unit

Nilai

Kahanan

Panjang gelombang Optik

nm

1540 ~ 1560

CWDM kasedhiya

PON Pass Gelombang Panjang

nm

1280 ~ 1500

PON Pass Port Loss

dB

1

Isolasi Optik PON

dB

> 30

Tegangan Monitor

V / mW

1

= 1550nm

Daya Input Optik

dBm

-6 ~ + 2

Range AGC

* Rentang Frekuensi

MHz

54 ~ 1002/1218

* 42 / 54,65 / 86,85 / 105MHz kasedhiya

Flatness

dB

± 0,75

* Slope

dB

5 ± 1

3 ± 1 kasedhiya

Kerugian Bali Hasil

dB

≥16

Mundhut Output Optik

dB

> 45

* Tingkat Output

dBmV

18 ± 2

36 ± 2

1. (Pin = -1dBm, 4% OMI / ch, 79ch NTSC, Digital ch ing ndhuwur 550MHz
ing -6dB nutup kerugian)

2. (Pin = -1dBm, 4% OMI / ch, 42ch CENELEC)

dBmV

78 ± 2

96 ± 2

* C / N

dB

51

* CTB

dB

≤-65

* CSO

dB

≤-60

Input Swara sing padha

pA / Hz

<7

Path Bali

Parameter

Unit

Nilai

Kahanan

Dawane gelombang

nm

1600 ~ 1620

CWDM kasedhiya

Daya Output Optik

mW

1 ~ 3

2mW (3dBm) khas

* Tingkat Input RF

dBmV

20 ~ 40

Khas

dBmV

80 ~ 100

Flatness

dBm

± 0,75

Mundhut Mundhut

dB

≥16

Mundhut Output Optik

dB

> 45

* Laser Optik On Level

dBmV

15

Panjaluk pelanggan kasedhiya

dBmV

75

* Laser Optik mateni level

dBmV

-4

Panjaluk pelanggan kasedhiya

dBmV

56

Laser Rise Wektu

ms

≤1.3

Wektu Tiba Laser

ms

≤1.6

Liyane

Parameter

Unit

Nilai

Kahanan

Tegangan

V / DC

12

100 ~ 230V adaptor catu daya

Konsumsi Daya

W

<5,5 W

Adaptor sumber daya klebu

Suhu Operasi

-20 ~ 55

Asor 5 ~ 95%, ora kondensasi

Konektor Optik

/

SC / APC

Panjaluk pelanggan kasedhiya

Konektor RF

/

F

Ukuran

mm

172 * 103 * 41

Bobot

Kg

0,4

 

Nggambarake Gambar

sd

Ora.

Katrangan

1

Port Uji Daya Optik Input: kanggo nyoba lan verifikasi daya optik input: 1V / mW

2

Indikator Tenaga Optik Input: yen daya input ana ing kisaran, indikator bakal dadi ijo

3

Indikator Daya ON / OFF

4

Indikator Daya Pemancar Bali: Uripake aktif.

5

Lubang sing dipasang

6

Port IN / OUT Optik: Masang kabel sinyal optik nganggo konektor SC / APC

7

Pelabuhan xPON: 1310 / 1490nm PON Liwati PON ONU

8

Port Uji RF: Tes level output maju karo -20dB

9

Pelabuhan Daya IN / RF OUT: Tenaga DC diwenehake liwat port Daya utawa port RF

10

Port ING Daya: + 12 ~ 15V DC input

11

Lemah

Adaptor Daya Eksternal

ht (2) ht (1) * Eropa, Amerika Serikat, Inggris lan kabel listrik standar liyane kasedhiya kasedhiya Pasokan Daya Ngalih lan Pasokan Daya Linear

Informasi Pesenan

ZBR10

-XX

FwdTingkat Output

-XX

Jinis Laser

 lan Kekuwatan

-XX

Konektor Optik

-XX

LD Wdawa

-XX

Band Pamisah

-XX

Adaptor Daya

-XX

1

Mung Maju, Ora Ana AGC, Ora Ana Path Bali

78

78dBμV

D1

DFB 1mW

SA

SC / APC

31

1310nm

34

30/47

00

Ora ana

1A

Mung Maju, AGC, Ora Ana Jalur Bali

80

80dBμV

D2

DFB 2mW

SU

SC / UPC

47

1470nm

45

42/54

01

Amerika Utara

2

Serat ganda I / O, Ora AGC, mode bledosan

85

85dBμV

D3

DFB 3mW

FA

FC / APC

49

1490nm

57

55/70

02

Eropa

2A

Serat ganda I / O, AGC, mode bledosan

95

95dBμV

I1

Isolasi DFB 1mW

FU

FC / UPC

51

1510nm

68

65/85

03

Cina

3

I / O serat tunggal, Ora ana AGC, mode bledosan

I2

Isolasi DFB 2mW

53

1530nm

81

85/105

04

Israel

3A

Serat tunggal I / O, AGC, mode bledosan

I3

Isolasi DFB 3mW

55

1550nm

88

85/108

05

Jepang

4

Siji serat I / O, serat kaping 2 kanggo port xPON, NO AGC, mode bledosan

57

1570nm

06

Inggris

4A

Siji serat I / O, serat kaping 2 kanggo port xPON, AGC, mode bledosan

59

1590nm

61

1610nm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita