Manual Panrima Optik ZBR1001J

Manual Panrima Optik ZBR1001J

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Ringkesan Produk

Panrima optik ZBR1001JL minangka panrima optik 1GHz FTTB paling anyar. Kanthi macem-macem panampa daya optik, level output dhuwur lan konsumsi daya sithik. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nggawe jaringan NGB kinerja tinggi.

2. Karakteristik Kinerja

■ Teknik kontrol AGC optik sing apik, nalika rentang daya optik input yaiku -92dBm, level output, CTB lan CSO pokoke ora owah;

■ Frekuensi kerja Downlink ditambahi nganti 1GHz, bagean ampli RF nggunakake chip GaAs konsumsi daya rendah kinerja dhuwur, level output paling dhuwur nganti 112dBuv;

■ EQ lan ATT kalorone nggunakake sirkuit kontrol listrik profesional, nggawe kontrol luwih akurat, operasi luwih trep;

■ Tanggepan manajemen jaringan kelas II standar nasional, dhukungan manajemen jaringan jarak jauh (opsional);

■ Struktur kompak, instalasi sing cocog, minangka peralatan pilihan pertama jaringan FTTB CATV;

■ Pasokan listrik konsumsi daya sing andal dhuwur, lan pasokan listrik eksternal sing bisa dipilih;

3. Parameter Teknik

Barang

Unit

Parameter Teknis

Parameter Optik

Nampa Daya Optik

dBm

-9 ~ +2

Mundur Optik

dB

> 45

Gelombang Nampa Optik

nm

1100 ~ 1600

Jinis Konektor Optik

SC / APC utawa ditemtokake dening pangguna

Jinis Serat

Mode siji

Parameter Link

C / N

dB

51

Cathetan 1

C / CTB

dB

≥ 60

C / CSO

dB

≥ 60

Parameter RF

Range Frekuensi

MHz

45 ~ 860/1003

Flatness ing Band

dB

± 0,75

ZBR1001J (output FZ110)

ZBR1001J (output FP204)

Tingkat Output Rated

dBμV

≥ 108

≥ 104

Tingkat Output Max

dBμV

≥ 108 (-9 ~ + 2dBm daya optik sing nampa)

≥ 104 (-9 ~ + 2dBm daya optik sing nampa)

≥ 112 (-7 ~ + 2dBm daya optik sing nampa)

≥ 108 (-7 ~ + 2dBm daya optik sing nampa)

Kerugian Bali Hasil

dB

≥16

Impedansi Output

Ω

75

Range AGC Optik

dBm

(-9dBm / -8dBm / -7dBm / -6dBm / -5dBm / -4dBm) - (+ 2dBm) luwes

Kontrol listrik sawetara EQ

dB

0~15

Kontrol listrik kisaran ATT

dBμV

0~15

Karakteristik Umum

Tegangan Daya

V

A: AC (150 ~ 265) V

D: DC 12V / 1A Pasokan listrik eksternal

Suhu Operasi

-40 ~ 60

Konsumsi

VA

≤ 8

Ukuran

 mm

190 (L) * 110 (W) * 52 (H)

Cathetan 1: Ngatur 59 Sinyal saluran analog PAL-D ing 550MHz sawetara frekuensi. Kirim sinyal digital ing sawetara frekuensi 550MHz~862MHz. Tingkat sinyal digital (ing bandwidth 8 MHz) yaiku10dB luwih murah tinimbang level operator sinyal analog. Nalika daya optik input saka panrima optik-1dBm, level output: 108dBμV, EQ: 8dB.

4. Blokir Diagram

rt (5)

ZBR1001J kanthi responder manajemen jaringan kelas II, diagram blok output FZ110 (tap)

 rt (4)

ZBR1001J kanthi responder manajemen jaringan kelas II, diagram blok output FP204 (splitter loro arah)

 rt (3)

ZBR1001J FZ110 (tutul) diagram blok blok

rt (2)

Diagram blok output ZBR1001J FP204 (splitter loro-arah)

5. Tabel Hubungan Tenaga Optik Input lan CNR

rt (1)

6. Cara ngresiki lan pangopènan konektor aktif serat optik

Kaping pirang-pirang kaping, kita salah ngira penurunan tenaga optik utawa nyuda tingkat output panrima optik amarga kesalahan peralatan, nanging sejatine bisa uga disebabake amarga sambungan sing salah saka konektor serat optik utawa konektor serat optik wis tercemar bledug utawa rereget.

Saiki gunakake sawetara cara ngresiki umum lan konektor konektor aktif serat optik.

1. Ati-ati mateni konektor aktif serat optik saka adaptor. Konektor aktif serat optik ora kudu ngarahake awak manungsa utawa mata telanjang supaya ora cilaka kanthi ora disengaja.

2. Cuci kanthi tliti nganggo kertas usap lensa sing bermutu utawa katun alkohol degrease medis. Yen nggunakake katun alkohol degrease medis, isih kudu ngenteni 1 ~ 2 menit sawise wisuh, supaya konektor permukaan garing ing udhara.

3. Konektor aktif serat optik sing wis diresiki kudu disambungake karo meter daya optik kanggo ngukur daya optik output kanggo negesake manawa wis diresiki.

4. Nalika ngawut-awut konektor aktif serat optik sing wis diresiki bali menyang adaptor, kudu dingerteni supaya pasukan cocog kanggo ngindhari tabung keramik ing retak adaptor.

5. Yen daya optik output ora normal sawise diresiki, kudu mateni adaptor lan ngresiki konektor liyane. Yen daya optik isih sithik sawise diresiki, adaptor bisa uga reget, resiki. (Cathetan: Ati-ati nalika mateni adaptor supaya ora lara ing serat.

6. Gunakake udara sing dikompres khusus utawa garis katun alkohol sing degrease kanggo ngresiki adaptor. Nalika nggunakake udara sing dikompres, moncong tangki udara sing dikompresi kudu ngarahake tabung keramik saka adaptor, ngresiki tabung keramik kanthi udara sing dikompres. Nalika nggunakake bar katun alkohol sing mudhun, lebokake garis katun alkohol kanthi tliti menyang tabung keramik kanggo ngresiki. Arah insert kudu konsisten, yen ora bisa nggayuh efek reresik sing ideal.

7. Katrangan layanan sawise adol

1.Kami janji: Garansi gratis kanggo telulas wulan (Ninggalake wektu pabrik ing sertifikat kualifikasi produk minangka tanggal wiwitan). Jangka waktu jaminan adhedhasar persetujuan pasokan. Kita tanggung jawab kanggo pangopènan seumur hidup. Yen kesalahan peralatan kasebut diasilake saka pangguna lan panggunaan lingkungan sing ora bisa diendhani, kita bakal tanggung jawab njaga nanging njaluk biaya material sing cocog.

2. Nalika peralatan rusak, langsung hubungi hotline dhukungan teknis 8613675891280

3. Pangopènan situs kanggo peralatan sing salah kudu dioperasikake dening teknisi profesional supaya ora rusak.

Kabar khusus: Yen peralatan wis dikelola dening pangguna, kita ora bakal tanggung jawab pangopènan gratis. Kita bakal takon biaya pangopènan lan biaya bahan sing cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita