XPON ONU

  • 34234GDE 4GE+2POTS+CATV+2.4G&5G WIFI XPON ONU

    34234GDE 4GE + 2POTS + CATV + 2.4G & 5G WIFI XPON ONU

    34234GDE minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit protokol G.987.3 kanthi hemat energi. Iki adhedhasar teknologi GPON sing diwasa lan stabil lan hemat biaya sing nggunakake chipset XPON ZTE berkinerja tinggi lan nduweni keandalan, manajemen sing gampang, konfigurasi fleksibel, kenceng, jaminan layanan kualitas apik (Qos). 34234GDE nggunakake skema MTK MT7603EN lan MT7612EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung IEEE802.11b / g / n lan ...
  • 34123GDE 1GE+3FE+POTS+CATV+2.4G WIFI XPON ONU

    34123GDE 1GE + 3FE + POTS + CATV + 2.4G WIFI XPON ONU

    34123GDE minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit hemat energi protokol G.987.3. Iki adhedhasar teknologi GPON sing diwasa lan stabil lan hemat biaya sing nggunakake chipset XPON ZTE berkinerja tinggi lan nduweni keandalan, manajemen sing gampang, konfigurasi fleksibel, kenceng, jaminan layanan kualitas apik (Qos). 34123GDE nggunakake skema MTK MT7603EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung standar IEEE802.11b / g / n. Uga ...
  • 32123GDE 1GE+1FE+POTS+CATV+2.4G WIFI XPON ONU

    32123GDE 1GE + 1FE + POTS + CATV + 2.4G WIFI XPON ONU

    32123GDE minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit hemat energi protokol G.987.3. Iki adhedhasar teknologi GPON sing diwasa lan stabil lan hemat biaya sing nggunakake chipset XPON ZTE berkinerja tinggi lan nduweni keandalan, manajemen sing gampang, konfigurasi fleksibel, kenceng, jaminan layanan kualitas apik (Qos). 32123GDE nggunakake skema MTK MT7603EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung standar IEEE802.11b / g / n. Uga ...
  • 3434GE2 4GE+2POTS+2.4G&5G WIFI XPON ONU

    3434GE2 4GE + 2POTS + 2.4G & 5G WIFI XPON ONU

    3434GE2 minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit protokol G.987.3, sing adhedhasar mateng lan stabil, lan larang- teknologi GPON efektif sing nggunakake chipset XPON ZTE performa tinggi lan nduwe reliabilitas tinggi, manajemen gampang, konfigurasi fleksibel, kenceng, jaminan kualitas layanan (Qos). 3434GE2 ndhukung WIFI4 (IEEE802.11b / g / n) lan WIFI5 (IEEE802.11ac). Iki uga menehi manajemen WEB ...
  • 3413GE 1GE+3FE+POTS+2.4G WIFI XPON ONU

    3413GE 1GE + 3FE + POTS + 2.4G WIFI XPON ONU

    3413GE minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit protokol G.987.3 kanthi hemat energi. Iki adhedhasar teknologi GPON sing diwasa lan stabil lan larang regane larang sing nggunakake chipset XPON ZTE berkinerja tinggi lan nduweni keandalan, manajemen sing gampang, konfigurasi fleksibel, kenceng, jaminan layanan kualitas apik (Qos). 3413GE nganggo skema MTK MT7603EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung standar IEEE802.11b / g / n. Uga ...
  • 3412GDE 1GE+3FE+CATV+2.4G WIFI XPON ONU

    3412GDE 1GE + 3FE + CATV + 2.4G WIFI XPON ONU

    3412GDE minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit protokol G.987.3 kanthi hemat energi. Iki adhedhasar teknologi GPON sing diwasa lan stabil lan hemat biaya sing nggunakake chipset XPON ZTE berkinerja tinggi lan nduweni keandalan, manajemen sing gampang, konfigurasi fleksibel, kenceng, jaminan layanan kualitas apik (Qos). 3412GDE nggunakake skema MTK MT7603EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung standar IEEE802.11b / g / n. Uga p ...
  • 3213GE 1GE+1FE+POTS+2.4G WIFI XPON ONU

    3213GE 1GE + 1FE + POTS + 2.4G WIFI XPON ONU

    3213GE minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit protokol G.987.3 kanthi hemat energi. Iki adhedhasar teknologi GPON sing diwasa lan stabil lan hemat biaya sing nggunakake chipset XPON ZTE berkinerja tinggi lan nduweni keandalan, manajemen sing gampang, konfigurasi fleksibel, kenceng, jaminan layanan kualitas apik (Qos). 3213GE nganggo skema MTK MT7603EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung standar IEEE802.11b / g / n. Uga pro ...
  • 341GE 1GE+3FE+2.4G WIFI XPON ONU

    341GE 1GE + 3FE + 2.4G WIFI XPON ONU

    341GE minangka peralatan terminal saka seri GPON sing tundhuk karo standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit protokol G.987.3 hemat energi, sing adhedhasar mateng, stabil lan hemat biaya Teknologi GPON sing nggunakake chipset GPON ZTE berkinerja tinggi lan nduwe reliabilitas sing dhuwur, manajemen gampang, konfigurasi fleksibel, kuat, jaminan kualitas layanan sing apik (Qos). 341GE nganggo skema MTK MT7603EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung standar IEEE802.11b / g / n. Uga provi ...
  • 321GE 1GE+1FE+2.4G WIFI XPON ONU

    321GE 1GE + 1FE + 2.4G WIFI XPON ONU

    321GE minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit protokol G.987.3 sing adhedhasar hemat energi, stabil lan hemat biaya Teknologi GPON sing nggunakake chipset GPON ZTE berkinerja tinggi lan nduwe reliabilitas tinggi, manajemen gampang, konfigurasi fleksibel, kuat, jaminan kualitas layanan sing apik (Qos). 321GE nganggo skema MTK MT7603EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung standar IEEE802.11b / g / n. Uga prov ...