Modul WDM

  • WDM PON GPON XGPON NGPON2 OTDR

    WDM PON GPON XGPON NGPON2 OTDR

    Divisi Panjang gelombang Modul Jaringan Optik Pasif Multiplex dirancang kanggo aplikasi GPON / XGPON / NGPON2. Iki adhedhasar teknologi Filter Film Tipis (TFF) lan beroperasi ing saluran 1310nm / 1490nm / 1550nm. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Kerugian Tergantung Polarisasi ● Desain Kompak ● Keandalan dhuwur lan stabilitas dhuwur ● Suhu Operasi Lebar: Saka -5 ℃ nganti 75 ℃ ● Telcordia GR-1209-CORE ● Tuhu Telcordia GR-1221-CORE Aplikasi Sistem CWDM PON Networ ...
  • FWDM Componet

    FWDM Componet

    Komponen FWDM iki nggunakake teknologi filter gangguan film lancip sing mateng kanggo misah utawa nggabungake sinyal optik tartamtu. Kanthi bandwidth jembar, kurang sisipan sithik, isolasi dhuwur, lan suhu kurang gumantung, bisa digunakake ing ampli optik, CATV, lan aplikasi FTTH. Fitur ● Lebar jembaré ● Kurang sisipan sithik ● Isolasi saluran sing dhuwur ● Keandalan lan stabilitas sing luar biasa Aplikasi l Penguat optik l CATV Spesifikasi Item Unit Parameter Cathetan Pa ...
  • 1310/1490/1550FWDM Component

    1310/1490 / 1550FWDM Komponen

    Fitur ● Lebar bandwidth ● Rusak sisipan sithik ● Isolasi saluran dhuwur ● Aplikasi andal lan stabilitas sing luar biasa ● Amplifier optik ● Spesifikasi CATV Item Unit Parameter Pass Port (CP) Panjang gelombang tengah lp nm 1310 & 1490 Rentang Panjang gelombang 1310 + -50 & 1490 + -10 Loss Insertion dB ≤ 0,80 Flatness dB ≤0.30 Isolasi @ λR dB ≥30 Reflect Port (CR) Panjang gelombang Tengah lR nm 1550 Rentang Panjang gelombang 1535 ~ 1620 Insertion Lo ...
  • 200G DWDM Module Mux Demux DWDM

    200G DWDM Modul Mux Demux DWDM

    Modul Multiplex Divisi Gelombang Dense dirancang kanggo aplikasi jaringan DWDM. Iki adhedhasar teknologi Filter Film Tipis (TFF) lan beroperasi ing saluran 200G jarak dawa ITU Grid CWDM saka 1520nm nganti 1620nm. Fitur ● Kerugian Penyisipan Rendah ● Isolasi tinggi ● Kerugian Ketergantungan Polarisasi Curang ● Keandalan dhuwur lan stabilitas dhuwur ● Telcordia GR-1209-CORE ● Patut Telcordia GR-1221-CORE ● Aplikasi sing cocog RoHS-6 Aplikasi Sistem DWDM PON Networks CATV Spesifikasi Link CATV .. .
  • 150G DWDM MODULE MUX DEMUX for Base Station

    150G MODUL DWDM MUX DEMUX kanggo Base Station

    Modul Multiplex Divisi Gelombang Dense dirancang kanggo aplikasi jaringan DWDM. Iki adhedhasar teknologi Filter Film Tipis (TFF) lan makaryakke ing saluran 150G jarak dawa ITU Grid CWDM saka 1520nm nganti 1620nm. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Kerugian Ketergantungan Polarisasi Curang ● Keandalan dhuwur lan stabilitas dhuwur ● Telcordia GR-1209-CORE Aplikasi ● Telcordia GR-1221-CORE Aplikasi sing cocog Sistem DWDM PON Networks CATV Link Spesifikasi Parameter Unit S ...
  • 100G DWDM Module MUX DEMUX LGX CASE

    100G DWDM Modul MUX DEMUX LGX CASE

    Modul Multiplex Divisi Gelombang Dense dirancang kanggo aplikasi jaringan DWDM. Iki adhedhasar teknologi Filter Film Tipis (TFF) lan makaryakke ing saluran 100G jarak dawa ITU Grid CWDM saka 1520nm nganti 1620nm. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Kerugian Ketergantungan Polarisasi Curang ● Keandalan dhuwur lan stabilitas dhuwur ● Telcordia GR-1209-CORE Aplikasi ● Telcordia GR-1221-CORE Aplikasi sing cocog Sistem DWDM PON Networks CATV Link Spesifikasi Parameter Unit S ...
  • High Quality CWDM Multiplexer with 1470-1610nm for Base Station

    Multiplexer CWDM Berkualitas Tinggi kanthi 1470-1610nm kanggo Base Station

    Modul Multiplex Divisi Gelombang Kasar dirancang kanggo stasiun basis 5G lan aplikasi jaringan CWDM multi-dawa gelombang. Iki adhedhasar teknologi Filter Film Tipis (TFF) lan makaryakke ing saluran 20n jarak dawa ITU Grid CWDM saka 1270nm nganti 1610nm. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Kerugian Tergantung Polarisasi ● Keandalan dhuwur lan stabilitas dhuwur ● Panjang Operasi Wide: Saka 1260nm nganti 1620nm ● Suhu Operasi Wide: Saka -5 ℃ nganti 75 ℃ ● Telcordia GR-120 ...
  • 9+1CH CWDM with LGX Box

    9 + 1CH CWDM kanthi LGX Box

    Modul Multiplex Divisi Gelombang Kasar dirancang kanggo stasiun basis 5G lan aplikasi jaringan CWDM multi-dawa gelombang. Iki adhedhasar teknologi Filter Film Tipis (TFF) lan makaryakke ing saluran 20n jarak dawa ITU Grid CWDM saka 1270nm nganti 1610nm. Fitur ● Kerugian Penyisipan Rendah ● Isolasi tinggi ● Kerugian Ketergantungan Polarisasi Curang ● Keandalan dhuwur lan stabilitas dhuwur ● Telcordia GR-1209-CORE ● Telcordia GR-1221-CORE Spesifikasi Parameter Spesifikasi Unit ...
  • 8CH CWDM Mux and Demux Module

    8CH CWDM Mux lan Modul Demux

    Modul Multiplex Divisi Gelombang Kasar dirancang kanggo stasiun basis 5G lan aplikasi jaringan CWDM multi-dawa gelombang. Iki adhedhasar teknologi Filter Film Tipis (TFF) lan makaryakke ing saluran 20n jarak dawa ITU Grid CWDM saka 1270nm nganti 1610nm. Fitur Kerugian Insertion Rendah Isolasi Tinggi Polarisasi Kerugian Kerjakan Panjang Operasi: Saka 1260nm nganti 1620nm Suhu Operasi Lebar: Saka -5 ℃ nganti 75 reliability Reliabilitas dhuwur lan stabilitas dhuwur Telcordia GR-1209-CORE ...
  • Single Fiber Bidirectional Optical Circulator

    Circulator Optical Bidirectional Serat Tunggal

    Circulator nyadari transmisi optik sing ora bisa dibalekake, sing nuntun transmisi cahya mbalikke, dipisahake karo transmisi cahya ing ruang angkasa, lan output saka port liyane. Bisa digunakake karo modul WDM MUX lan modul DEMUX kanggo mujudake transmisi pituduh arah siji serat lan ngirit sumber daya serat. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● Kerugian Tergantung Polarisasi ● Suhu Operasi Lebar: Saka -5 ℃ nganti 75 ℃ ● Keandalan lan Stabilitas Dhuwur ● Telcordia GR-1209-COR ...
  • CCWDM Mux Demux Module

    Modul CCWDM Mux Demux

    Divisi Gelombang Kasar Kompak Multiplex dirancang kanggo aplikasi jaringan CWDM multi-dawa gelombang lan modul stasiun basis 5G. CCWDM kita diproduksi adhedhasar teknologi ruang bebas lan beroperasi ing saluran 20n jarak dawa ITU Grid CWDM saka 1270nm nganti 1610nm. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● Isolasi Tinggi ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang gelombang Operasi: Saka 1260nm nganti 1620nm ● Keandalan lan Stabilitas Dhuwur ● Telcordia GR-1209-CORE-2001 ...