Meter Level Sinyal

  • TV Signal Level Meter

    Meter Level Sinyal TV

    Meter level sinyal ZJ1127D umume digunakake kanggo konstruksi lan pangopènan jaringan televisi digital lan digital. Kanthi fungsi Spectrum lan Channel Scan, sampeyan bisa kanthi gampang diagnosa lan nganalisa kesalahan jaringan kanggo mesthekake operasi jaringan normal. Iki luwih cocog kanggo pangukuran jaringan campuran digital-analog. Iki nduweni fungsi kaya ing ngisor iki: Miring, C / N, Voltage, V / A, Scan Scan, Spectrum Scan, File Storage lan liya-liyane. ZJ1127D duwe fungsi setelan sing kuwat, kalebu ...
  • TV Signal Level Meter

    Meter Level Sinyal TV

    Meter Level Sinyal ZJ110 / ZJ110D minangka instrumen sing digunakake kanggo pambangunan lan pangopènan TV TV / TV digital, lan pangukuran level sinyal TV lan level daya. Iki digunakake ing pangopènan rutin sistem CATV. Meter Level Sinyal ZJ110 / ZJ110D kompatibel karo saluran analog / digital, kanthi kinerja komprehensif sing kuat; nggunakake mode operasi cahya padhang sing dhuwur, kanthi layar LCD sing cetha, tampilan pangukuran dual-saluran, dadi luwih gampang ...