Modul Transceiver SFP

  • 10Gb/s 40KM SFP+ Optical Transceivers OPS551X3CDL40

    10Gb / s 40km SFP + Transceiver Optik OPS551X3CDL40

    Transceiver OPS551X83CDL40 10G SFP + dirancang kanggo 10G Ethernet 10G BASE-ER / EW saben 802.3ae, lan bisa ndhukung tingkat data saka 1,25Gb / s nganti 11.1Gb / s. Diagnosis digital kasedhiya liwat antarmuka I2C kaya sing ditemtokake ing SFP + MSA . Fitur 1. Antarmuka optik serial 10Gb / s kompatibel karo 802.3ae 10GBASE-ER / EW 2. Antarmuka listrik sing cocog karo SFF-8431spesifikasi kanggo nambah 8,5 lan 10 Gigabit modul bentuk faktor cilik "SFP +" 3. 2-w ...
  • 10Gb/s 1310nm Datacom SFP+ Optical Transceivers OPSP311X3CDL10

    10Gb / s 1310nm Datacom SFP + Transceiver Optik OPSP311X3CDL10

    Transceiver optik OPSP311X3CDL10 dirancang kanggo antarmuka optik serial 10Gb / s kanggo komunikasi data nganggo serat mode tunggal (SMF). Transceiver bisa ndhukung 9.953- 11.1Gb / s. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan datacom. Fitur 1. Hot pluggable 2. Antarmuka optik serial 10Gb / s 3. Nganti jarak 10km 4. Sesuai karo SFP + MSA 5. Paket SFP MSA kanthi konektor LC duplex 6. Digital Diagnostic Mo ...
  • 10Gb/s Short-Wavelength Pluggable SFP Transceiver OPSP851X3CDLM

    10Gb / s Cepet-Gelombang Pluggable SFP Transceiver OPSP851X3CDLM

    Transceiver optik OPSP311X3CDL10 dirancang kanggo antarmuka optik serial 10Gb / s kanggo komunikasi data nganggo serat mode tunggal (SMF). Transceiver bisa ndhukung 9.953- 11.1Gb / s. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan datacom. Fitur ● Pluggable panas ● Antarmuka optik 10Gb / s ● Jarak nganti 10km ● Cocog karo SFP + MSA ● Paket SFP MSA kanthi konektor LC duplex ● Monitor Diagnostik Digital ...
  • 10Gb/s 80KM SFP+ Optical Transceivers OPSP551X3CDL80

    10Gb / s 80km SFP + Transceiver Optik OPSP551X3CDL80

    Transceiver OPSP551X3CDL80 10G SFP + dirancang kanggo 10G Ethernet 10G BASE-ZR / ZW saben 802.3ae, lan bisa ndhukung tingkat data saka 1,25Gb / s nganti 11.1Gb / s. Diagnosis digital kasedhiya liwat antarmuka I2C kaya sing ditemtokake ing SFP + MSA . Fitur ● Antarmuka optik serial 10Gb / s tundhuk 802.3ae 10GBASE-ZR / ZW ● Antarmuka listrik sing tundhuk karo SFF-8431spesifikasi kanggo ningkatake 8,5 lan 10 Gigabit modul bentuk faktor cilik "SFP +" ● 2-wire ...
  • 10Gb/s SFP+ BIDI Optical Transceivers OPSB321X3CDL10

    10Gb / s SFP + BIDI Transceiver Optik OPSB321X3CDL10

    Transceiver optik OPSPB321X3CDL10 dirancang kanggo antarmuka optik serial 10Gb / s kanggo komunikasi data nganggo serat mode tunggal (SMF). Transceiver bisa ndhukung 9.953- 11.1Gb / s. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan datacom. Fitur ● Pluggable panas ● Antarmuka optik serial 10Gb / s ● Jarak nganti 80km ● Cocog karo SFP MSA ● Paket SFP MSA kanthi konektor LC duplex ● Monit Diagnostik Digital ...
  • 10Gb/s SFP+ Bidi Optical Transceivers OPSPB231X3CDL10

    10Gb / s SFP + Bidi Optical Transceivers OPSPB231X3CDL10

    Transceiver optik OPSPB321X3CDL10 dirancang kanggo antarmuka optik serial 10Gb / s kanggo komunikasi data nganggo serat mode tunggal (SMF). Transceiver bisa ndhukung 9.953- 11.1Gb / s. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan datacom. Fitur ● Pluggable panas ● Antarmuka optik serial 10Gb / s ● Jarak nganti 80km ● Cocog karo SFP MSA ● Paket SFP MSA kanthi konektor LC duplex ● Monit Diagnostik Digital ...
  • 10Gb/s 1550nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP551X3CDL40

    10Gb / s 1550nm Multi-rate XFP Transceiver OPXP551X3CDL40

    OPXP551X3CDL40 10G 1550nm XFP transceiver dirancang kanggo 10G Ethernet 10G BASE-ER / EW saben 802.3ae lan 10G SONET OC-192 / SDH STM-64, lan bisa ndhukung data-rate saka 9.953Gb / s nganti 11.1Gb / s. Diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka I2C kaya sing ditemtokake ing XFP MSA. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan aplikasi datacom lan telecom. Fitur ● Pluggable panas ● Dhukungan 9.95Gb / s nganti 11.1Gb / s bit rate ...
  • 10Gb/s 1310nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP311X3CDL10

    10Gb / s 1310nm Multi-rate XFP Transceiver OPXP311X3CDL10

    OPXP311X3CDL10 10G 1310nm XFP transceiver dirancang kanggo 10G Ethernet 10G BASE-LR / LW saben 802.3ae lan 10G SOI OC-192 / SDH STM-64, lan bisa ndhukung data-rate saka 9.953Gb / s nganti 11.1Gb / s. Digital diagnostik kasedhiya liwat antarmuka I2C kaya sing ditemtokake ing XFP MSA. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan aplikasi datacom lan telecom. Fitur ● Pluggable panas ● Dhukungan 9.95Gb / s nganti tarif 11.1Gb / s ● Ngisor ...
  • 10Gb/s 850nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP851X3CDLM

    10Gb / s 850nm Multi-rate XFP Transceiver OPXP851X3CDLM

    OPXP851X3CDLM 10G 850nm XFP transceiver dirancang kanggo 10G Ethernet 10G BASE-SR / SW saben 802.3ae, lan bisa ndhukung tingkat data saka 9,953Gb / s nganti 11,1Gb / s. Diagnosis digital kasedhiya liwat antarmuka I2C kaya sing ditemtokake ing XFP MSA. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyuplai solusi paling apik kanggo para pelanggan datacom lan telecom. Fitur ● Pluggable panas ● Dhukungan 9.95Gb / s nganti tarif 11.1Gb / s ● Ngisor iki konsumsi daya 2.5W ● XFP MSA ...
  • 10Gb/s 1550nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP551X3CDL80

    10Gb / s 1550nm Multi-rate XFP Transceiver OPXP551X3CDL80

    OPXP551X3CDL80 10G 1550nm XFP transceiver dirancang kanggo 10G Ethernet 10G BASE-ZR / ZW saben 802.3ae lan 10G SONET OC-192 / SDH STM-64, lan bisa ndhukung data-rate saka 9.953Gb / s nganti 11.1Gb / s. Digital diagnostik kasedhiya liwat antarmuka I2C kaya sing ditemtokake ing XFP MSA. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan aplikasi datacom lan telecom. Fitur ● Pluggable panas ● Dhukungan 9.95Gb / s nganti 11.1Gb / s bit rate ● Dadi ...
  • 10Gb/s Bidi Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXPB321X3CDL10

    10Gb / s Bidi Multi-rate XFP Transceiver OPXPB321X3CDL10

    OPXPB321X3CDL10 10G XFP BIDI transceiver dirancang kanggo 10G Ethernet 10G BASE-LR / LW saben 802.3ae lan 10G SOI OC-192 / SDH STM-64, lan bisa ndhukung data-rate saka 9.953Gb / s nganti 11.1Gb / s. Diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka I2C kaya sing ditemtokake ing XFP MSA. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan aplikasi datacom lan telecom. Fitur ● Pluggable panas ● Dhukungan 9.95Gb / s nganti tarif 11.1Gb / s ● Ngisor ...
  • 10Gb/s Bidi Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXPB231X3CDL10

    10Gb / s Bidi Multi-rate XFP Transceiver OPXPB231X3CDL10

    OPXPB231X3CDL10 10G XFP BIDI transceiver dirancang kanggo 10G Ethernet 10G BASE-LR / LW per 802.3ae lan 10G SOI OC-192 / SDH STM-64, lan bisa ndhukung tingkat data saka 9.953Gb / s nganti 11.1Gb / s. Digital diagnostik kasedhiya liwat antarmuka I2C kaya sing ditemtokake ing XFP MSA. Desain transceiver dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan efektif kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan aplikasi datacom lan telecom. Fitur ● Pluggable panas ● Dhukungan 9.95Gb / s nganti tarif 11.1Gb / s ● Ngisor ...