Panrima Optik Satelit

  • CATV & Satellite Optical Receiver

    CATV & Penerima Optik Satelit

    Fitur 1. Kanthi detektor optik sensitivitas sing dhuwur. 2. Iki minangka pawujudan teknologi tinggi ing CATV lan produk sambungan serat satelit L-band 3. Bisa ditampa kanthi serat optik kanthi satelit 47 ~ 2600MHz lan sinyal digital lan analog CATV. 4. Instalasi sing gampang; Iku luwih gampang kanggo pangguna kanggo nginstal. 5. Daya input saka + 0 ~ -13dBm. 6. Iki nduweni kemampuan resistensi elektromagnetik sing apik. 7. Kinerja dhuwur nanging regane murah. Parameter Diagram Parameter Optik ...
  • CATV & Satellite Optical Receiver Build-in WDM

    CATV & Penerbit Optik Satelit WDM

    Fitur 1. Kanthi detektor optik sensitivitas sing dhuwur. 2. Iki minangka perwujudan teknologi tinggi ing CATV lan produk sambungan serat satelit L-band 3. Bisa ditampa kanthi serat optik kanthi satelit 47 ~ 2600MHz lan sinyal digital lan analog CATV. 4. Instalasi sing gampang; Iku luwih gampang kanggo pangguna kanggo nginstal. 5. Daya input saka + 0 ~ -13dBm. 6. Iki nduweni kemampuan resistensi elektromagnetik sing apik. 7. Kinerja dhuwur nanging regane murah. Diagram Parameter Optical Working Wa ...
  • Satellite Optical Receiver ZSR2600M

    Panrima Optik Satelit ZSR2600M

    Fitur (1) Ngadopsi detektor optik sensitivitas dhuwur minangka komponen utama, -8dBm nampa sensibilitas (2) Casing aluminium sing dipasang ing tembok. (3) Kompatibel karo FTTx PON Tech (4) Disipasi panas sing apik (5) Kanggo jaringan HFC kanthi pirang-pirang pangguna (6) Kompatibel karo FTTx PON Tech Parameter Teknis Item Indeks Babagan Min Tip Karakteristik Optik Operasi Panjang gelombang nm 1200 1600 Responsivitas A / W ≥0.9 Nampa jangkoan daya optik dB ...
  • ZSR2600MD L band satellite optical receiver build-in WDM

    ZSR2600MD L band satelit panrima optik WDM

    Ringkesan Produk Panrima optik satelit ZSR2600MD L minangka produk unggulan sing dirancang khusus kanggo FTTH / WDM Fiber menyang struktur jaringan Ngarep. Kanthi cangkang cilik, struktur sirkuit internal sing kompak lan cukup lan indikator kinerja sing apik banget. Iki minangka pilihan pertama kanggo area perumahan lan jaringan serat optik ing omah. CWDM internal, dawa operasi RFTV yaiku 1550nm. Liwat dawa gelombang 1310 / 1490nm. Bisa disambungake karo EPON, GPON lan ONU. Karakteristik Kinerja ■ Kanggo ...