Pangiriman CATV SAT-IF

  • CATV & Satellite Optical Receiver

    CATV & Penerima Optik Satelit

    Fitur 1. Kanthi detektor optik sensitivitas sing dhuwur. 2. Iki minangka pawujudan teknologi tinggi ing CATV lan produk sambungan serat satelit L-band 3. Bisa ditampa kanthi serat optik kanthi satelit 47 ~ 2600MHz lan sinyal digital lan analog CATV. 4. Instalasi sing gampang; Iku luwih gampang kanggo pangguna kanggo nginstal. 5. Daya input saka + 0 ~ -13dBm. 6. Iki nduweni kemampuan resistensi elektromagnetik sing apik. 7. Kinerja dhuwur nanging regane murah. Parameter Diagram Parameter Optik ...
  • Micro CATV & SAT-IF Optical Transmitter  ZST Series

    Micro CATV & SAT-IF Optical Transmitter ZST Series

    Deskripsi pemancar optik satelit mini seri ZST bisa dipérang dadi ZST1310M (1310nm) lan ZST1550M (1550nm) miturut bedane dawa gelombang, daya optik output yaiku 0-10dBm opsional. Fitur 1. Dirancang kanggo jaringan FTTH. 2. Linearitas dhuwur, Cocog kanggo aplikasi CATV & SAT-IF. 3. linearitas lan rata sing apik banget. 4. Serat mode tunggal mundhut dhuwur 5. Nggunakake piranti aktif ampli GaAs. 6. Teknologi swara sing kurang dhuwur. 7. Ukuran luwih cilik lan instalasi sing luwih gampang. 8.RED-LED f ...
  • CATV & Satellite Optical Transmitter (ZST9526)

    Pemancar Optik CATV & Satelit (ZST9526)

    Deskripsi Produk ZST9526 Satelit Optik Transmitter nggunakake laser DFB kupu-kupu kanthi linearitas sing modulasi langsung kanggo ngirim sinyal 47-862MHz lan 950 ~ 2600MHz ing serat siji. Bisa milih panjang gelombang standar ITU kanggo sistem DWDM kanggo ngluwihi lan nganyari jaringan. Bisa ditambah karo EDFA lan EYDFA kanggo sistem FTTH sing gedhe. Bisa Kompatibel karo teknologi FTTx PON kanggo nyadari kombinasi CATV, DVB-S, Internet lan FTTH. ZST9526 Satelit Pemancar Optik a ...
  • CATV & Satellite Optical Receiver Build-in WDM

    CATV & Penerbit Optik Satelit WDM

    Fitur 1. Kanthi detektor optik sensitivitas sing dhuwur. 2. Iki minangka perwujudan teknologi tinggi ing CATV lan produk sambungan serat satelit L-band 3. Bisa ditampa kanthi serat optik kanthi satelit 47 ~ 2600MHz lan sinyal digital lan analog CATV. 4. Instalasi sing gampang; Iku luwih gampang kanggo pangguna kanggo nginstal. 5. Daya input saka + 0 ~ -13dBm. 6. Iki nduweni kemampuan resistensi elektromagnetik sing apik. 7. Kinerja dhuwur nanging regane murah. Diagram Parameter Optical Working Wa ...
  • Satellite Optical Receiver ZSR2600M

    Panrima Optik Satelit ZSR2600M

    Fitur (1) Ngadopsi detektor optik sensitivitas dhuwur minangka komponen utama, -8dBm nampa sensibilitas (2) Casing aluminium sing dipasang ing tembok. (3) Kompatibel karo FTTx PON Tech (4) Disipasi panas sing apik (5) Kanggo jaringan HFC kanthi pirang-pirang pangguna (6) Kompatibel karo FTTx PON Tech Parameter Teknis Item Indeks Babagan Min Tip Karakteristik Optik Operasi Panjang gelombang nm 1200 1600 Responsivitas A / W ≥0.9 Nampa jangkoan daya optik dB ...
  • ZSR2600MD L band satellite optical receiver build-in WDM

    ZSR2600MD L band satelit panrima optik WDM

    Ringkesan Produk Panrima optik satelit ZSR2600MD L minangka produk unggulan sing dirancang khusus kanggo FTTH / WDM Fiber menyang struktur jaringan Ngarep. Kanthi cangkang cilik, struktur sirkuit internal sing kompak lan cukup lan indikator kinerja sing apik banget. Iki minangka pilihan pertama kanggo area perumahan lan jaringan serat optik ing omah. CWDM internal, dawa operasi RFTV yaiku 1550nm. Liwat dawa gelombang 1310 / 1490nm. Bisa disambungake karo EPON, GPON lan ONU. Karakteristik Kinerja ■ Kanggo ...