Panrima Optik RFoG

  • ZBR104A RFoG ONU xPON

    ZBR104A RFoG ONU xPON

    EATURES ■ xPON Liwat ■ Fungsi AGC ■ Operasi Mode Burst ■ Ndhukung DOCSIS 3.0 utawa 3.1 ■ Indikator LED kanggo Daya ON, Daya Pilihan lan Return Tx ■ -20dB Testing Port ■ Adaptor Daya 12VDC ■ Nderek Aplikasi standar SCTE 174 ■ Jaringan CATV, HFC ■ RF over Deskripsi PL10-4A simpul optik kompak minangka platform sing becik digunakake ing jaringan FTTH lan FTTB, ngirim DOCSIS hulu lan hilir, swara, video lan layanan data kanthi kecepatan dhuwur liwat aplikasi FTTX. PL10-4A duwe ...
  • ZBR103A RFoG ONU

    ZBR103A RFoG ONU

    FITUR ■ Fungsi AGC ■ Operasi Mode Burst ■ Tipe Laser: FP utawa DFB ■ -20dB Port Pengujian ■ 12VDC Adaptor Daya ■ Indikator LED kanggo ON, Daya Input, lan Aplikasi Tx Bali ■ CATV, jaringan HFC ■ RF liwat Deskripsi Kaca ZBR103A optik kompak simpul minangka platform sing cocog kanggo digunakake ing jaringan FTTH lan FTTB, ngirim DOCSIS hulu lan hilir, swara, video lan layanan data kecepatan dhuwur liwat aplikasi FTTX. ZBR103A duwe kontrol gain otomatis lan fungsi mode bledosan, sing cocog karo ...