Penguat Optik Raman

  • Raman Optical Amplifier  ZRA1550

    Raman Optical Amplifier ZRA1550

    Penguat serat doped erbium (EDFA), amarga swara lan cascade emisi spontan (ASE), akumulasi swara emisi spontan, bakal nyuda SNR panrima sistem, saengga matesi kapasitas sistem lan jarak non-relay. Penguat serat Raman generasi anyar (ZRA1550) nggayuh amplifikasi sinyal optik kanthi gain optik sing digawe saka Stimulated Raman (SRS). FRA duwe spektrum keuntungan sing akeh; bandwidth gain bisa luwih ditambahi ...