Sasis sing dibungkem rak

  • 2U 16 Slots Rack Mount Chassis

    2U 16 Slot Rak Gunung Sasis

    2U 16 Chassis Chassis bisa nampung kombinasi nganti 16 lembar modul video lan modul video / data. Desain Power Supply (SMPS) AC110 / 220V digunakake kanggo nggawe modul bisa digunakake kanthi mandhiri tanpa gangguan saka siji mati listrik lan kegagalan modul liyane ing sasis. Reliabilitas lan stabilitas dhuwur saben modul bisa ditindakake. Fitur • Sasis Slot 2U 16 kanggo Konverter Media • Ngadopsi Pasokan Daya Dual, bakal nambah reliabilitas ...
  • 2U 14 Slots Rack Mount Chassis

    2U 14 Slot Rak Gunung Sasis

    2U 14 Slot sasis bisa nampung 14 set 10 / 100M utawa 10/100 / 1000M konverter media mandhiri. Desain Power Supply (SMPS) AC110 / 220V digunakake kanggo nggawe modul bisa digunakake kanthi mandhiri tanpa gangguan saka siji mati listrik lan kegagalan modul liyane ing sasis. Reliabilitas lan stabilitas dhuwur saben modul bisa ditindakake. Fitur • Sasis Slot 2U 14 kanggo Konverter Media • Ngadopsi Pasokan Daya Dual, bakal nambah reliabilitas Rak • Sup ...