Produk

  • EOC Slave EB-400/401 EOC Terminal: EB-400-B/EB-401-B

    EOC Slave EB-400/401 Terminal EOC: EB-400-B / EB-401-B

    Piranti terminal EOC independen. Teknologi HomePlug AV / IEEE 1901, nggunakake chip Qualcomm AR7411, nggunakake pita frekuensi murah ing sangisoré 65MHz, lan kerja sama karo peralatan head-end EC seri EOC kanggo mujudake transmisi sinyal data Ethernet ing jaringan distribusi koaksial. Fungsi WIFI Opsional. Fitur produk 1. Konfigurasi template gabungan kantor pusat dikirim, lan piranti kasebut plug and play. 2. Nyedhiyakake 1 port input sinyal campuran CABLE RF lan 1 output sinyal TV RF p ...
  • Outdoor 2 WAY TAP (5~1000 MHz)

    TAPAN 2 WAY ruangan (5 ~ 1000 MHz)

    HT200B11 Nilai Tap dB 4 8 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frekuensi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.7 0.9 0.5 0.5 0.5 0.4 0.4 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.1 0.6 0.7 0.6 0.5 0.5 0.5 301 ~ 400 - 3.2 2.0 1.3 0.8 0.8 0.8 0.5 0.5 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.0 1.0 0.9 0.7 0.7 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.6 1.1 1.1 1.0 0.8 0.8 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.3 1.3 1.2 1.2 1.2 751 ~ 900 - 4.3 2.8 2.2 1.7 1.6 1.5 1.4 1.4 ...
  • Outdoor 4 WAY TAP (5~1000 MHz)

    TAPAN 4 WAY ruangan (5 ~ 1000 MHz)

    HT400B11 Nilai Tap dB 8 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frekuensi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.6 1.0 0.6 0.5 0.5 0.4 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.0 0.7 0.7 0.6 0.5 0,5 301 ~ 400 - 3.2 1.9 1.3 0.9 0.9 0.8 0.5 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.1 1.0 0.9 0.7 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.5 1.2 1.1 1.0 0.8 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.4 1.3 1.2 1.2 751 ~ 900 - 4.5 3.0 2.2 1.7 1.7 1.5 1.4 1.4 901 ~ 1000 - 4.9 3.5 2.5 2.0 2.0 1.8 1.7 1.6 Tap Kerugian ...
  • Outdoor 8 WAY TAP (5~1000 MHz)

    TAPAK 8 WAY ruangan (5 ~ 1000 MHz)

    HT800B11 Tap Value dB 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frekuensi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.6 1.0 0.6 0.5 0.5 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.0 0.7 0.7 0.6 0.5 301 ~ 400 - 3.2 1.9 1.3 0.9 0.9 0.8 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.1 1.0 0.9 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.5 1.2 1.1 1.0 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.4 1.3 1.2 751 ~ 900 - 4.5 3.0 2.2 1.7 1.7 1.5 1.4 901 ~ 1000 - 4.9 3.5 2.5 2.0 2.0 1.8 1.7 Tap Kerugian I ...
  • Outdoor Splitters (5~1000 MHz)

    Splitter Luar (5 ~ 1000 MHz)

    HT204B21, HT306B21, HT306B21 Bandwidth Parameter 2 Way 3 Way (Balanced) HT306A21 3 Way (Boten seimbang) HT306B21 Loss Insertion In-Out Max -dB Max) Frekuensi (MHz) In-Low In-High 5 ~ 10 4.2 6.5 7.5 4.0 11 ~ 300 4.1 5.9 7.4 3.9 301 ~ 400 4.2 5.9 7.6 4.1 401 ~ 450 4.3 6.0 7.9 4.1 451 ~ 600 4.5 6.4 7.9 4.8 601 ~ 750 4.9 7.2 8.2 4.9 751 ~ 900 5.2 7.8 8.4 5.2 901 ~ 1000 5.3 7.9 8.7 5.4 Port2- Port3 Port2- Port3 Port2- Port4 Port3- Port4 Low- Low Low-High Out-To- Out ...
  • Outdoor Couplers (5~1000 MHz)

    Coupler Luar Ruangan (5 ~ 1000 MHz)

    HT100B21 Tap Value dB Tap 8 Tap 12 Tap 16 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frekuensi (MHz) 5 ~ 10 1.6 1.1 1.1 11 ~ 300 1.7 1.2 1.1 301 ~ 400 1.8 1.3 1.2 401 ~ 450 1.9 1.4 1.3 451 ~ 600 2.0 1.6 1.5 601 ~ 750 2.4 2.0 1.7 751 ~ 900 3.0 2.4 2.2 901 ~ 1000 3.5 2.7 2.5 Tap Kerugian To-Tap (± 1.5dB) 5 ~ 600 8.5 12.0 16.0 601 ~ 1000 8.5 12.5 16.0 Out-To- Tutul Lsolasi (dB Min) 5 ~ 10 18 20 22 11 ~ 600 25 26 28 601 ~ 750 24 26 28 751 ~ 900 21 24 25 901 ~ 1000 19 2 ...
  • 1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1. Laser pump kanthi modul optik lan serat er-doped diimpor saka Amerika Serikat. 2. Mesin kasebut dilengkapi output daya optik sing sampurna lan andal, sirkuit stabil lan sirkuit kontrol suhu termoelektrik laser njamin kinerja paling apik kanggo kabeh mesin lan umur dawa laser 3. Mesin kasebut nduweni piranti lunak mikroprosesor internal, kanthi ngawasi negara laser, tampilan digital, peringatan kesalahan, manajemen jaringan lan fungsi liyane. Sawise operasi para ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 2 Fiber Switch Model ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet dadi 2 Model Serat Serat ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet to 2 Fiber Switch yaiku media tembaga 1000BASE-FX Ethernet dadi 1000Base-TX Fiber. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MD ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 1 Fiber Switch Model ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet dadi 1 Model Serat Serat ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch yaiku media tembaga Ethernet 1000BASE-FX nganti Serat 1000Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch yaiku media tembaga 1000BASE-FX Ethernet dadi Serat 1000Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 4 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Ports 100/1000Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-1000102-25

    2 Pelabuhan 100 / 1000Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-1000102-25

    2 Ports 100 / 1000Mbps Ethernet Fiber Switch minangka media tembaga Ethernet 1000BASE-FX nganti 1000Base-TX Fiber. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 2 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa lengkap negosiasi otomatis dupleks • Negosiasi otomatis 100/1000 Mbps kanggo ...
  • 1000Mbps SFP Media Converter  ZJ-GS03-PF

    1000Mbps SFP Media Converter ZJ-GS03-PF

    1000Mbps Ethernet RJ45 dadi SFP Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 1000Mbps Ethernet RJ45 nganti SFP Media Converter • Setengah ...