Meter Daya Optik PON

  • AOF500 PON Power Meter

    Meter Daya AOF500 PON

    ● Nyedhiyakake angka tenaga sing beda kanggo 1310 nm, 1490 nm lan 1550 nm ● Ngliwati pangukuran; ● Ngukur lan nampilake sinyal swara, data lan video kanthi bebarengan ing arsitektur PON sing beda ● Kalibrasi manual; Model: AOF500 AOF500T AOF500C AOF500-V01 AOF500-V10 PON power meter √ √ √ √ √ VFL (1mW) √ VFL (10mW) √ OPM (+6 ~ -70) √ OPM (+26 ~ -50) √ Pangukuran Karakteristik Utama ...