Pigtail

  • FC Fiber Optical Pigtail

    Pigtail Optik Serat FC

    Pigta serat optik nyedhiyakake cara sing cepet kanggo nggawe piranti komunikasi ing lapangan. Iki dirancang, diprodhuksi lan dites miturut protokol lan kinerja sing dideleng standar industri, sing bakal cocog karo spesifikasi mekanik lan kinerja sing paling ketat. Fitur 1. Produk kasebut nggunakake pin keramik sing diimpor lan ngimpor kabel serat optik berkualitas tinggi. 2. Ngenalake teknologi mecah canggih asing lan peralatan mecah kanggo mesthekake penyimpangan pusat ...
  • LC Fiber Optic Pigtail

    LC Fiber Optik Pigtail

    Pigta serat optik nyedhiyakake cara sing cepet kanggo nggawe piranti komunikasi ing lapangan. Iki dirancang, diprodhuksi lan dites miturut protokol lan kinerja sing dideleng standar industri, sing bakal cocog karo spesifikasi mekanik lan kinerja sing paling ketat. Konektor Spesifikasi Konektor LC B Mode Serat Tidak Terakhir 9 / 125μm Tipe Serat Simplex Polandia APC Kabel Diameter 0.9mm Bahan Jaket PVC Jaket Warna Panjang gelombang Kuning 1310nm / 1550nm Durabilitas> ...
  • FC Fiber Optical Pigtail

    Pigtail Optik Serat FC

    Pigta serat optik nyedhiyakake cara sing cepet kanggo nggawe piranti komunikasi ing lapangan. Iki dirancang, diprodhuksi lan dites miturut protokol lan kinerja sing dideleng standar industri, sing bakal cocog karo spesifikasi mekanik lan kinerja sing paling ketat. Spesifikasi Jenis Konektor FC Polish Type UPC / APC Fiber Mode OS2 9 / 125μm Panjang gelombang 1310 / 1550nm Fiber Count Serat Simplex Kelas G.652.D / G.657.A1 Insertion Loss ≤0.3dB Mundur Mundhut UPC≥50dB, APC≥60dB Atte ...