Patch Cord

  • ST Single Mode Patch Cord

    ST Single Mode Patch Cord

    ST Single Mode Patch Cord iki minangka salah sawijining konektor seri MT. Ferrule saka seri nggunakake rong bolongan pandhuan kanthi diameter ing sisih mburi ferrule lan pin pandhuan kanggo sambungan sing pas. Kajaba iku, bisa diproses kanggo ngasilake macem-macem jinis jumper. Desain kompak konektor ngidini jumper duwe akeh inti lan ukuran cilik. Saliyane, ST Patch Mode Single Mode iki bisa digunakake kanthi akeh ing lingkungan garis serat optik terintegrasi ...
  • Single Mode To Multimode Fiber Patch Cord

    Mode Tunggal Kanggo Kabel Patch Serat Multimode

    Mode tunggal kanggo kabel tambalan serat multimode iki dirancang khusus kanggo nggawe kabel tambalan saka piranti menyang tautan kabel serat optik. Lapisan pelindung sing luwih kenthel iki umume digunakake kanggo sambungan antarane transceiver optik lan kotak terminal. Yen dibandhingake karo kabel biasa ing pasar, mode tunggal kanggo kabel tambalan serat multimode dilengkapi keuntungan sing bisa diulang maneh, kinerja inter-plug sing apik lan stabilitas suhu sing apik. Saliyane, uga reali ...
  • SC to SC Single Mode Patch Cord

    SC nganti SC Single Mode Patch Cord

    Kabel tambalan mode SC kanggo SC iki nampilake rong bolongan pandhuan kanthi diameter ing pucuk ferrule lan pin pandhuan kanggo sambungan sing pas. Pancen gampang dipasang lan ora perlu dirawat kanthi khusus. Kajaba iku, bisa diproses kanggo ngasilake macem-macem jinis jumper MPO. Dilengkapi karo proses canggih, kabel tambalan mode SC dadi SC bisa digunakake kanthi akeh ing lingkungan garis serat-optik terintegrasi tinggi ing proses kabel, supaya operasi kacepetan dhuwur. O ...
  • SC to LC Single Mode Patch Cord

    SC nganti LC Single Mode Patch Cord

    Kabel tambalan mode SC to LC iki disambungake karo sistem transmisi optik, sing nyadari fungsi komunikasi liwat kopling optik, lan ora ana format format sinyal ing sawijining sinyal. Dibandhingake karo kabel biasa ing pasar, kabel tambalan mode SC menyang LC kita duwe kaluwihan nyedhiyakake transmisi data latensi ultra-rendah lan ndhukung voltase pasokan listrik sing jembar. Dilengkapi karo pangreksan listrik sing apik lan ngoper kanthi otomatis, ndhukung ...
  • MTRJ to MTRJ Fiber Optic Patch Cord

    MTRJ nganti MTRJ Fiber Optic Patch Cord

    MTRJ to MTRJ Patch Cord iki dilengkapi struktur protèktif, sing nyadari fungsi kanggo nyegah karusakan lingkungan sekitar karo serat optik, kayata banyu, geni, kejutan listrik, lsp. Pusat kasebut minangka inti kaca sing ngirim cahya. Ing serat multimode, inti duwe diameter, sing kira-kira padha karo kekandelan rambut manungsa. Inti serat mode siji duwe diameter. Bagian njaba inti diubengi karo amplop kaca sing indeks ngisor ...
  • LC to LC Single Mode Fiber Patch Cord

    LC nganti LC Single Mode Fiber Patch Cord

    Kabel tambalan serat LC kanggo LC mode siji iki bisa dadi fasilitas sing cocog kanggo sambungan pigura distribusi serat optik lan soket informasi optik menyang saklar, sambungan antarane saklar, sambungan antarane saklar lan komputer, lan sambungan ing antarane soket informasi optik lan komputer. Dilengkapi kinerja dhuwur, kabel patch serat LC kanggo LC tunggal bisa ditrapake ing subsistem manajemen. Amarga ukuran lan bobot entheng, ...
  • LC Single Mode Fiber Optic Patch Cord

    Kabel Patch Optik Serat LC Tunggal

    Kabel Patch LC Single Mode iki cocog banget kanggo lingkungan tambalan kerapatan tinggi. Dibandhingake karo kabel biasa ing pasar, kabel iki dilengkapi konektor ultra-cilik, sing bakal ngirit luwih akeh ruangan dibandhingake karo jumper kabel normal tanpa kena pengaruh. Lan selubung buntut konektor miniatur luwih cekak tinimbang sarung buntut konektor LC konvensional, sing ngirit luwih akeh ruangan kanggo ngatur kabinet. Amarga kinerja sing dhuwur, LC Single Mode Patch Cord kita duwe ...
  • FC Single Mode Patch Cord

    FC Single Mode Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector FC to FC Jacket OD 1.6 / 1.8 / 2.0 / 3.0mm Mode Fiber 9 / 125μm Jaket Warna Kuning Polos APC menyang Bahan Jaket APC PVC (OFNR), OFN ...
  • ST to ST OM3 Duplex Patch Cord

    ST nganti ST OM3 Duplex Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector ST to ST Jacket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Mode Fiber 50 / 125μm OM3 Jacket Colour Aqua Polishing UPC nganti UPC Jacket Material PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • SC to SC OM4 Duplex Patch Cord

    SC nganti SC OM4 Duplex Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector SC to SC Jacket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Mode Fiber 50 / 125μm OM4 Jacket Colour Aqua Polishing UPC nganti UPC Jacket Material PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • MPO To LC Duplex OM3 Duplex Patch Cord

    MPO Kanggo LC Duplex OM3 Duplex Patch Cord

    Kabel MPO to LC Breakout minangka pilihan sing paling apik kanggo jaringan serat kapadhetan dhuwur. Iki dirancang khusus kanggo aplikasi ethernet, saluran serat, pusat data lan aplikasi ethernet gigabit. Kabel sabuk serat 12 iki digunakake kanggo nyambung (6) SFP + menyang panel adaptor MPO lan batang MPO. Konektor Spesifikasi Konektor MPO Wanita (tanpa pin) B LC UPC Mode Serat Dupleks OM3 50 / 125μm Panjang gelombang 850 / 1310nm 40 / 100G Ethernet Jarak 100m ing 850nm 10G Ethernet Dis ...
  • MTP OM4 Patch Cord

    MTP OM4 Patch Cord

    Kabel serat optik multimode 50 / 125μm OM4 kurang atenuasi nalika ditekuk utawa bengkong dibandhingake karo kabel serat optik tradisional lan iki bakal ndadekake pemasangan lan pangopènan kabel serat optik luwih efisien. Sampeyan uga bisa ngirit luwih akeh ruangan kanggo kabel padhet sing dhuwur ing pusat data, jaringan perusahaan, ruangan telekomunikasi, peternakan server, jaringan panyimpenan awan, lan kabel-kabel serat papan ing endi wae sing dibutuhake. Kabel serat optik multimode 50/125 OM4 iki cocog kanggo ...