Transmitter Optik Luar Ruangan

  • 1310nm Optical Relay Station (ZTX1310R)

    Stasiun Relay Optik 1310nm (ZTX1310R)

    Fitur 1. Iki dirancang khusus kanggo ekstensi jaringan koaksial. 2. Iki nduweni rong fungsi: nampa fungsi, kanggo ngganti panrima optik; fungsi ngirim, daya output 2 ~ 4mW, sing bisa digunakake kanggo mbuwang node optik 1 ~ 4. 3. Panggunaan njaba, omah sing tahan banyu apik, bisa digunakake ing suhu sing ala banget kaya -45 ° C ~ + 85. Parameter teknis Item Unit Parameter Optical Receiver bagean Nampa Daya Optik dBm -6 ~ + 2 (khas -1) Port output nomer 1/1 utawa 2/0 ...
  • Outdoor optical transmitter  (ZTX1310W)

    Pemancar optik ruangan (ZTX1310W)

    Fitur 1. Iki dirancang khusus kanggo ekstensi jaringan koaksial. 2. Bisa digunakake minangka simpul lan pemancar cilik kanggo mbuwang 1 ~ 4 simpul. 3. Model ruangan, bisa digunakake -45 ~ + 85 ℃. Parameter Spesifikasi Parameter Hasil Penerima Optik No. 1/1 2/0 Bandwidth Kerja (MHz) 47 ~ 862 Panjang gelombang (nm) 1310/1550 Homo Noise Current 7 Input Power (dBm) -6 ~ +2 Khas -1 Fiber Connetor FC / APC Utawa SC / UPC Optical Return Loss (dB) ≥40 Return Loss RF (dB) ≥16 Unflatne ...