Penguat Serat Optik Ruangan

  • Outdoor Erbium-Doped Fiber Amplifier ZOA1550W

    Penguat Serat Erbium-Doped ZOA1550W

    ZOA1550W seri 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier (ing njaba lawang) kanggo aplikasi sing diajukake, nggunakake 980nm utawa 1480nm linearitas tinggi, isolasi optik, DFB, laser DFB pendinginan termoelektrik sing diproduksi dening JDS-U, Fujitsu, Nortel, Lucent, Fitel lan liya-liyane perusahaan semikonduktor terkenal ing dunya minangka sumber pamompa. Ing interior mesin kasebut dilengkapi sirkuit stabilitas daya optik output lan piranti pendingin termoelektrik laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu kanggo ...