Amplifier Kabel Koaksial Luar

  • Bidirectional Line Extender Amplifier ZJ-LE1G-36APP

    Amplifier Extender Line Bidirectional ZJ-LE1G-36APP

    Pambuka ZJ-LE1G-36APP minangka amplifier Extender Line Bi-directional gain-cara sing cocog kanggo amplifikasi sinyal ing sistem koaksial sistem HFC. Kinerja CTB / CSO luar biasa kanthi rugi ngasilake 16 dB. frekuensi filter difleks ora opsional. Uga ana fungsi AGC / MGC. Karakteristik 1. Modul penguat Gallium arsenide digunakake kanggo jalur maju. 36dB hasil dhuwur; 2. Disedhiyakake karo plug-in penyesuaian respon frekuensi sing bisa ...
  • Mini Bridge Amplifier ZA-MB-1G-40APP

    Mini Bridge Amplifier ZA-MB-1G-40APP

    Fitur 1. Gunakake modul Enhanced Gallium Arenide (E-GaAs) ing Path Forward. 2. Gain dhuwur. 3. Tingkat output dhuwur. 4. Nyetel colokan respon frekuensi, kanthi efektif bisa menehi ganti rugi paket sing diunggahake kanthi nyuda kabel listrik non-linearitas. 5. Perumahan aluminium casting ing njaba nggunakake pangolahan pasif canggih internasional lan kerajinan anti banyu kanthi dobel, unit kasebut ora mung anti korosif lan anti-penuaan, nanging uga duwe radiasi sing apik, lan ...
  • Line Extender Amplifier ZA-LE1002-S

    Line Extender Amplifier ZA-LE1002-S

    Karakteristik 1. Modul penguat Gallium arsenide digunakake kanggo jalur maju. 36dB hasil dhuwur; 2. Disedhiyakake karo unit plug-in penyesuaian respon frekuensi, kanthi efektif menehi kompensasi lambung cembung amarga atenuasi nonlinear kabel; 3. Pangobatan passivating canggih internasional lan proses anti banyu lapis kaping pindho digunakake ing casing casting mati tipe aluminium ing njaba, tahan karat lan tuwa, apik ing disipasi panas, impermeabilitas banyu lan elektromagneti ...
  • ZA-APP-1.2G Outdoor Amplifier

    ZA-APP-1.2G Penguat Luar Ruangan

    Pambuka ZA-APP-1.2G minangka amplifier Extension Line Bi-directional gain-dhuwur sing cocog kanggo amplifikasi sinyal ing sistem koaksial sistem HFC. Kinerja CTB / CSO luar biasa kanthi rugi ngasilake 16 dB. frekuensi filter difleks ora opsional. Fitur 1. Modul ampli Gallen arsenida digunakake kanggo jalur maju. 38dB bathi dhuwur; 2. Disedhiyakake karo unit plug-in penyesuaian respon frekuensi, kanthi efektif menehi kompensasi lambung cembung sing diasilake saka kabel nonlinear ...
  • Bidirectional Amplifier ZA836R65-60V

    Amplifier Bidirectional ZA836R65-60V

    Karakteristik ● Modul penguat Gallium arsenide digunakake kanggo jalur maju. 36dB entuk dhuwur ● Disedhiyakake karo unit plug-in penyesuaian respon frekuensi, sing bisa menehi kompensasi kanthi efektif kanggo awak cembung amarga atenuasi nonlinear kabel. ● Pangobatan passivating maju internasional lan proses anti banyu lapis kaping pindho digunakake ing casing casting mati tipe aluminium ing njaba, tahan karat lan tuwa, apik ing disipasi panas, ketahanan banyu lan elektromagnetik ...
  • Unidirectional Amplifier ZA836-220V

    Amplifier Unidirectional ZA836-220V

    Karakteristik ● Modul penguat Gallium arsenide digunakake kanggo jalur maju. 36dB entuk dhuwur ● Disedhiyakake karo unit plug-in penyesuaian respon frekuensi, sing bisa menehi kompensasi kanthi efektif kanggo awak cembung amarga atenuasi nonlinear kabel. ● Pangobatan passivating maju internasional lan proses anti banyu lapis kaping pindho digunakake ing casing casting mati tipe aluminium ing njaba, tahan karat lan tuwa, apik ing disipasi panas, ketahanan banyu lan elektromagnetik ...