OTDR

  • JW3302F OTDR

    JW3302F OTDR

    Ringkesan Rangkaian reflektor domain wektu optik (OTDR) iki minangka instrumen anyar kanggo ngukur serat optik cerdas sing dirancang kanggo nyoba sistem komunikasi serat optik. Produk iki biasane digunakake kanggo ngukur macem-macem jinis serat optik, dawa kabel optik, kerugian, lan parameter liyane babagan kualitas sambungan; bisa kanthi cepet ing link serat optik ing titik acara, lokasi kesalahan. Bisa digunakake ing konstruksi, perawatan lan darurat ...
  • Palm OTDR AOR500

    Sawit OTDR AOR500

    Fitur Utama ● Pengujian tombol siji sing gampang ● Proses sinyal kanthi cepet, kurang wektu tes lan analisis cepet ● LCD TFT LCD ● Port USB nyambung menyang PC ● Deteksi otomatis sinyal optik lan proteksi awake ● Spesifikasi VFL Built-in ing Acara Zona Mati: 1.5m / Attenuasi: 5.0m (4m / 9m @ 850nm) Jembar Pulsa S / A: 5ns-10us, B / C: 5ns-20us, MM-A: 5ns-1us Kahanan sing durung mesthi (0.8m 0,005% * résolusi jarak uji coba ) Resolusi Kerugian 0,001dB Min. Resolusi Jarak 0.1m Konektor FC ...