Set Dhiskusi Optik

  • AOT600 Optical Talk Set

    AOT600 Optical Talk Set

    ● Dhiskusi kanthi nyambungake karo serat; ● Komunikasi dupleks lengkap kanthi kualitas dhuwur ● pacelathon lan swara latar mburi sing sithik banget; ● Jangkauan dinamis sing wiyar: 45dB; ● Jarak dinamis sing gedhe:> 120km; ● Mode dawa lan cendhak kanggo jarak sing beda-beda; ● Terus pencet "telpon" bisa ngelingake saben liyane; ● Energi lengkap bisa ndhukung luwih saka 12 jam; Panjang Karakteristik Utama A: 1310nm, B: 1550nm Gaya Operasi Komunikasi dupleks Daya Output Lengkap> -5dBm Serat Jinis SM Dynamic Range ...