Ngalih Optik

  • Optical Switch

    Ngalih Optik

    Saklar optik OSW200 duwe kerugian sisipan sing sithik banget. VFD utawa LED bakal nampilake kondisi kerja. Fitur 1) Utamane digunakake ing jaringan serat bunder. Sawise salah sawijining cara sinyal ora bisa digunakake, bisa diganti siji liyane kanthi otomatis. 2) sistem manajemen SNMP. 3) Kanthi ngalih manual opsional liwat tombol ing panel utawa kanthi piranti lunak SNMP remot 4) Kanthi fungsi uji RF otomatis. Sawise siji baris duwe nilai RF kurang utawa nol, mula bakal pindhah menyang garis liyane kanggo nyoba kanthi otomatis. Parameter Item Para ...
  • 2x2b Mechanical Optical Switch

    Ngalih Optik Mekanik 2x2b

    2X2B minangka komponen pasif sing digunakake kanggo sistem OADM, OXC, sistem monitor lan pengalaman. Fitur ● Operasi band jembar ● Rusak sisipan sithik ● PDL rendah ● Dhiskusi salib dhuwur ● Kestabilan lan reliabilitas dhuwur ● lPath tanpa Aplikasi epoksi ● OADM ● WAN ● Laboratorium ● Parameter Spesifikasi Monumen & Deteksi Unit FSW-2 × 2B Rentang Panjang gelombang 680 ~ 980 1260 ~ 1650 Gelombang Operasi nm 670/785/850/980 1310/1490/1550/1625/1650 Kerugian Insertion dB Tipe: ...
  • 2x2f Mechanical Switch 3v/5v Latching/Non-Latching

    2x2f Switch Mekanik 3v / 5v Latching / Non-Latching

    Switch Optik 2 × 2F kita, sing misuwur kanthi kinerja dhuwur, kurang nyisipake lan kompak. Iki bisa digunakake kanthi nggunakake paten tertutup konfigurasi proprietari opto-mekanik lan diaktifake liwat sinyal kontrol listrik. Iki minangka komponen sing cocog kanggo fitur ngawasi lan proteksi sistem OADM, OXC, OLP ● Isolasi Saluran Dhuwur ● Kerugian Insertion Rendah ● Kerugian Pulangan Tinggi ● PDL Rendah ● Aplikasi Stabilitas Tinggi lan Reliabilitas ● Amplifier Optik ● Link Optik CATV ● Sistem Optik tes .. .
  • 1×4 Mechanical Optical Switch

    1 × 4 Saklar Optik Mekanik

    Saklar optik serat 1X4 minangka komponen pasif sing digunakake kanggo sistem OADM, OXC, sistem monitor lan pengalaman. Fitur ● Biaya sing murah sing ora ana tandhingane ● Kerugian Insertion Rendah ● Isolasi Saluran Dhuwur ● Stabilitas Dhuwur, Reliabilitas Dhuwur ● Bebas epoksi ing Path Optik ● Aplikasi Latching lan Non-Latching ● Perlindhungan / Restorasi Jaringan Optik ● Routing Signal Optik ● Add / Drop Optik sing Bisa Dikonfigurasi ● Perlindhungan Transmitter lan Receiver ● Sistem Tes Jaringan ● Instrumentasi
  • 1×2 Mechanical Optical Switch

    1 × 2 Ngalih Optik Mekanik

    Saklar serat optik 1 × 2 nyambungake saluran optik kanthi ngarahake utawa mblokir sinyal optik sing mlebu menyang serat output. Komponen pasif sing digunakake kanggo sistem OADM, OXC, sistem monitor lan pengalaman. Fitur ● Operasi band lebar ● Rusak sisipan sithik & PDL ● Dhiskusi salib dhuwur ● Stabilitas lan reliabilitas dhuwur ● Path tanpa epoxy Aplikasi: ● OADM ● WAN ● Laboratorium ● Parameter Spesifikasi Monumen & Deteksi Unit HLFSW-1 × 2 ...
  • 1X1 Mechanical Optical Switch

    Ngalih Optik Mekanik 1X1

    1 × 1 Fiber Mekanik Serat Optik Mekanik nyambung saluran optik kanthi ngarahake sinyal optik sing mlebu menyang serat output sing dipilih. Iki bisa digunakake kanthi nggunakake paten tertutup konfigurasi proprietari opto-mekanik lan diaktifake liwat sinyal kontrol listrik. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● Rentang Panjang Wide ● Crosstalk Kurang ● Stabilitas Dhuwur, Reliabilitas Dhuwur ● Bebas Epoxy ing Path Optik ● Aplikasi Latching lan Non-Latching ● Amplifier Optik ● Link Optik CATV ● Opti ...