Meter Daya Optik

  • EXFO Power Meter FPM-300

    EXFO Power Meter FPM-300

    Unit sing akurat banget nyedhiyakake 10 dawane dawa kalibrasi lan nilai referensi Otonomi daya 300 jam Garansi telung taun lan interval kalibrasi sing disaranake, kanggo biaya kepemilikan sing kurang dramatis Ergonomis, paket genggem sing narik kawigaten FPM-300 Power Meter minangka bagean saka baris anyar EXFO unit genggem, sing kalebu Sumber Cahaya FLS-300 lan Set Tes Kerugian Optik FOT-300. Pengenalan Gelombang Otomatis Unit FLS-300 utawa FOT-300 bisa ngirim kanthi identifikasi panjang gelombang ...
  • BOU350T/C Optical Power Meter

    Meter Daya Optik BOU350T / C

    ● FC, SC, ST adaptor lan 2.5mm UPP ● Mode hemat energi; ● Dibangun ing VFL (opsional) ● Simpenan nilai referensi ● 850/1300/1310/1490/1550 / 1625nm SPESIFIKASI Model BOU350T BOU350C Rentang Pangukuran (dBm) + 10 ~ -70dBm + 26 ~ -50dBm Akurasi * ± 0,2 dB Dawane Kalibrasi 850nm / 1300nm / 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm Resolusi 0.01dB Konektor OPM 2.5mm UPP lan FC sing bisa diijolake (SC, ST opsional) Konektor VFL 2.5mm UPP Referensi Nilai panyimpenan ...