Tester Kerugian Optik

  • BOU350 Optical Loss Tester

    BOU350 Tester Kerugian Optik

    FITUR ● OPM, OLS ing siji piranti ● Ukur atenuasi optik ● Mode hemat energi ● OPM kanthi 850/1300/1310/1490/1550 / 1625nm ● Setelan nilai referensi kanggo saben otonomi Dawane dawa 100 jam ● Garansi setaun lan Telung -Tahun suwene kalibrasi sing disaranake SPESIFIKASI Sumber Cahya M3M8 M3 S3S5 S4 S3S4S5 S6 Panjang gelombang (nm) 850/1300 1300 1310/1550 1490 1310/1490/1550 1625 Output Power> - 6dBm @ 1310nm / 1490nm / 1550nm / 1625nm /> -10 dm ...