Konektor Optik

  • Standard 0.9mm 2.0mm 3.0mm ST APC UPC Fiber Optic Connector

    Konektor Serat Optik 0.9mm 2.0mm 3.0mm ST APC UPC

    Konektor serat optik duwe utas sekrup sing dipasang ing adaptor kanggo nyedhiyakake sambungan sing aman. Konektor kalebu awak kuningan dilapisi nikel lan perakitan tong ferrule / spring / crimp keramik plus lengen klambi lan karet boot. Konektor serat optik, utawa konektor serat optik, minangka komponen kanggo mungkasi ujung kabel optik serat, lan ngidini sambungan lan pedhot sambungan luwih cepet tinimbang splicing serat. Mekanik pasangan lan nyelarasake inti serat kanggo nggawe ...
  • SC APC UPC Fast Connector

    Konektor Cepat SC APC UPC

    1. Bisa dibaleni lan bisa diganti. 2. Kinerja suhu lan daya tahan suhu sing apik. 3. Ferrula keramik sing luwih dhuwur bisa ilang. 4. presisi ukuran mundhut refleksi dhuwur. Aplikasi 1. Panel patch. 2. Bingkai distribusi. 3. Pangopènan utawa pamulihan darurat jaringan serat. 4. Konektor cepet FTTH Outlets. 5. Sambungan ing meja kanggo lingkungan LAN. Alat Operasi 1. Clamp Wipping Stripping Kawat 2. Stripper Kawat 3. Instrumen Telpon Panjang 4. Instalasi Pemotong Serat Optik ...
  • Standard 0.9mm 2.0mm 3.0mm SC APC UPC Fiber Optic Connector

    Konektor Serat Optik 0.9mm 2.0mm 3.0mm SC APC UPC

    Konektor serat optik duwe utas sekrup sing dipasang ing adaptor kanggo nyedhiyakake sambungan sing aman. Konektor kalebu awak kuningan dilapisi nikel lan perakitan tong ferrule / spring / crimp keramik plus lengen klambi lan karet boot. Konektor serat optik, utawa konektor serat optik, minangka komponen kanggo mungkasi ujung kabel optik serat, lan ngidini sambungan lan pedhot sambungan luwih cepet tinimbang splicing serat. Mekanik pasangan lan nyelarasake inti serat kanggo nggawe ...
  • Standard 0.9mm 2.0mm 3.0mm LC APC UPC Fiber Optic Connector

    Konektor Serat Optik 0.9mm 2.0mm 3.0mm LC APC UPC

    Konektor serat optik duwe utas sekrup sing dipasang ing adaptor kanggo nyedhiyakake sambungan sing aman. Konektor kalebu awak kuningan dilapisi nikel lan perakitan tong ferrule / spring / crimp keramik plus lengen klambi lan karet boot. Konektor serat optik, utawa konektor serat optik, minangka komponen kanggo mungkasi ujung kabel optik serat, lan ngidini sambungan lan pedhot sambungan luwih cepet tinimbang splicing serat. Mekanik pasangan lan nyelarasake inti serat kanggo nggawe ...
  • Standard 0.9mm 2.0mm 3.0mm FC APC UPC Fiber Optic Connector

    Konektor Serat Optik 0.9mm 2.0mm 3.0mm FC APC UPC

    Konektor serat optik duwe utas sekrup sing dipasang ing adaptor kanggo nyedhiyakake sambungan sing aman. Konektor kalebu awak kuningan dilapisi nikel lan perakitan tong ferrule / spring / crimp keramik plus lengen klambi lan karet boot. Konektor serat optik, utawa konektor serat optik, minangka komponen kanggo mungkasi ujung kabel optik serat, lan ngidini sambungan lan pedhot sambungan luwih cepet tinimbang splicing serat. Mekanik pasangan lan nyelarasake inti serat kanggo nggawe ...