Warta Industri

Ing tanggal 7 Agustus, Departemen Keamanan Transmisi Keamanan Administrasi Radio lan Televisi Nasional nganakake simposium ing Beijing kanggo ngrembug babagan rekomendasi Radio China lan Televisi China babagan promosi migrasi pita frekuensi 700 MHz TV digital terestrial. Rapat kasebut nyinaoni ide-ide kerja saka metode kerja sama, persiyapan rencana, penawaran peralatan, pengawasan lan panriman, lan liya-liyane, lan mutusake manawa Radio lan Televisi China kudu luwih ningkatake rekomendasi kerja sing relevan adhedhasar kahanan diskusi lan kondisi nyata saka rong propinsi kasebut. , lan ningkatake implementasine sanalika bisa.


Wektu kiriman: Aug-14-2020