Multimode Fiber Optic Patch Cord

  • ST to ST OM3 Duplex Patch Cord

    ST nganti ST OM3 Duplex Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector ST to ST Jacket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Mode Fiber 50 / 125μm OM3 Jacket Colour Aqua Polishing UPC nganti UPC Jacket Material PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • SC to SC OM4 Duplex Patch Cord

    SC nganti SC OM4 Duplex Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector SC to SC Jacket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Mode Fiber 50 / 125μm OM4 Jacket Colour Aqua Polishing UPC nganti UPC Jacket Material PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • MPO To LC Duplex OM3 Duplex Patch Cord

    MPO Kanggo LC Duplex OM3 Duplex Patch Cord

    Kabel MPO to LC Breakout minangka pilihan sing paling apik kanggo jaringan serat kapadhetan dhuwur. Iki dirancang khusus kanggo aplikasi ethernet, saluran serat, pusat data lan aplikasi ethernet gigabit. Kabel sabuk serat 12 iki digunakake kanggo nyambung (6) SFP + menyang panel adaptor MPO lan batang MPO. Konektor Spesifikasi Konektor MPO Wanita (tanpa pin) B LC UPC Mode Serat Dupleks OM3 50 / 125μm Panjang gelombang 850 / 1310nm 40 / 100G Ethernet Jarak 100m ing 850nm 10G Ethernet Dis ...
  • MTP OM4 Patch Cord

    MTP OM4 Patch Cord

    Kabel serat optik multimode 50 / 125μm OM4 kurang atenuasi nalika ditekuk utawa bengkong dibandhingake karo kabel serat optik tradisional lan iki bakal ndadekake pemasangan lan pangopènan kabel serat optik luwih efisien. Sampeyan uga bisa ngirit luwih akeh ruangan kanggo kabel padhet sing dhuwur ing pusat data, jaringan perusahaan, ruangan telekomunikasi, peternakan server, jaringan panyimpenan awan, lan kabel-kabel serat papan ing endi wae sing dibutuhake. Kabel serat optik multimode 50/125 OM4 iki cocog kanggo ...
  • MTP To LC 12 Fibers OM3 Fanout Cable

    MTP Kanggo Kabel Fanout LC 12 Fiber OM3

    1.0.35dB Ultra Low IL kanthi Konektor USCONEC, 0.15dB Ultra Low IL kanthi Konektor LC. 2.Corning utawa serat YOFC dirancang kanggo lulus ISO, IEC, RoHS. lsp standar. 3. Kabel serat sing ora sensitif nuduhake performa sing hebat kanggo ketahanan. 4.K = Paket karton K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Konektor Spesifikasi Konektor MTP Wanita elit B LC Mode Serat 50 / 125μm Jaket OM3 Werna Aqua Tipe Polandia PC Kanggo Bahan Jaket UPC OFNR, OFNP, LSZH Insertion Loss ...
  • SC To SC OM1 Duplex Patch Cord

    SC Kanggo SC OM1 Kabel Patch Duplex

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector SC to SC Jacket OD 1.2 / 1.8 / 2.0 / 3.0mm Mode Serat 62.5 / 125μm Warna Jaket Oranye Polishing UPC nganti Bahan Jaket UPC PVC (OFNR), ...
  • SC To SC OM2 Duplex Patch Cord

    SC Kanggo SC OM2 Kabel Patch Duplex

    Multimode kabel tambalan serat optik iki dilengkapi bahan jaket kinerja tinggi, sing umure luwih dawa digunakake. Kajaba iku, kurang atenuasi nalika ditekuk utawa bengkong dibandhingake karo kabel serat optik tradisional, saengga nggawe panginstalan lan pangopènan kabel serat optik luwih efisien. Ana telung jinis pilihan material jaket, kalebu PVC (OFNR), OFNP, LSZH, lan masarakat bisa duwe pilihan sing luwih apik miturut kabutuhane. Panampilan sing padhang lan oranye bisa ...
  • SC to SC OM3 Duplex Patch Cord

    SC nganti SC OM3 Duplex Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector SC to SC Jacket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Mode Fiber 50 / 125μm OM3 Jacket Colour Aqua Polishing UPC nganti UPC Jacket Material PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...
  • LC to LC OM4 Duplex Patch Cord

    LC nganti LC OM4 Duplex Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Konektor LC ke LC Jacket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Mode Serat 50 / 125μm OM4 Jaket Werna Aqua Polishing UPC menyang Bahan Jaket UPC PVC (OFNR), OFNP, Insertion LSZH ...
  • LC To LC OM3 Duplex Patch Cord

    LC Kanggo Kabel Patch Duplex LC OM3

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Konektor LC toLC Jaket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Mode Serat 50 / 125μm OM3 Jaket Warna Aqua Polishing UPC menyang Bahan Jaket UPC PVC (OFNR), O ...
  • LC To LC OM2 Duplex Patch Cord

    LC Kanggo Kabel Patch Duplex LC OM2

    1. Produk kasebut nggunakake pin keramik sing diimpor lan ngimpor kabel serat optik berkualitas tinggi. 2. Ngenalake teknologi grinding canggih asing lan peralatan grinding kanggo mesthekake penyimpangan serat, cekung serat, permukaan serat tanpa goresan lan cacat, lan parameter radius lengkungan pasuryan keramik pungkasan standar 3. Rusak sisipan cilik, rugi bali akeh, tukar ganti apik, sisipan bola ...
  • LC to LC OM1 Duplex Patch Cord

    LC nganti LC OM1 Duplex Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Konektor LC ke LC Jacket OD 1.2 / 1.8 / 2.0 / 3.0mm Mode Serat 62.5 / 125μm Warna Jaket Oranye Polishing UPC nganti Bahan Jaket UPC PVC (OFNR), ...