Splitter Mini

  • Mini Splitter 1X64

    Mini Splitter 1X64

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang gelombang Operasi: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasional: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. Klasifikasi miturut sh ...
  • Mini Splitter 1X32

    Mini Splitter 1X32

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang gelombang Operasi: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasional: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. Klasifikasi miturut sh ...
  • Mini Splitter 1×16

    Mini Splitter 1 × 16

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang gelombang Operasi: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasional: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. Klasifikasi miturut sh ...
  • Mini Splitter 1×8

    Mini Splitter 1 × 8

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang gelombang Operasi: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasional: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. Klasifikasi miturut sh ...
  • Mini Splitter 1×4

    Mini Splitter 1 × 4

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang gelombang Operasi: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasional: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. Klasifikasi miturut sh ...
  • Mini Splitter 1×2

    Mini Splitter 1 × 2

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang Operasi Wide: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasi Wide: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .