Transmitter Optik Mini (ZTX1310M / ZTX1550M)

Transmitter Optik Mini (ZTX1310M / ZTX1550M)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

CATV Model ZTX1310M / ZTX1550M Saluran pemancar CATV VSB / AM link video nawakake solusi canggih kanggo transmisi CATV kanthi kualitas dhuwur. Model ZTX1310M / ZTX1550M nawakake bandwidth analog sing luar biasa saka 45 nganti 1000MHz sing ngidini transmisi kabeh saluran sub-band, low-band, FM, mid-band, lan high-band. Fitur iki ngidini sistem ngirim layanan video sing dirancang kanggo pelanggan. Gegandhengan karo feed VCR, camcorder, utawa televisi kabel, model ZTX1310M / ZTX1550M bisa ngirim saluran TV lan operator swara, udakara 10 km utawa luwih ing 1310nm lan 1550nm liwat siji serat mode. Panampa jalur bali kasedhiya kanggo aplikasi mundur.

Fitur

1. Ndhukung transmisi saluran sub-band, low-band, FM, mid-band, lan high-band, nambah fleksibilitas ing sistem.

Model 2.75Ohm dikemas ing pager sing mandiri.

3. Opsi panampa jalur bali kasedhiya kanggo aplikasi mundur

4. Kompatibel karo voltase industri televisi standar lan impedansi

5. Cocog kanggo distribusi video TV perusahaan cilik, pengambilan media kampus, konferensi telekomunikasi, lan liya-liyane

Parameter teknis

Barang Unit Parameter Teknis
Parameter Optik
ZTX1310M ZTX1550M
Daya Output Optik dBm

0-10

0-8

Rentang Optik dBm

0-12

Panjang gelombang Operasi nm

1310

1550

Bandwidth MHz

45-1000

CTB dB

-63

CSO dB

-70

Flatness dB

0,5

Parameter Listrik
Tegangan Sumber Daya VDC

12

Saiki mW

170

Parameter Fisik
Bobot g

130

Ukuran mm

123 * 64 * 20

Karakteristik Lingkungan
Temp Operasional

-40 ~ 60

Panyimpenan Temp.

-40 ~ 60

Asor (RH. Non-kondensasi) %

5-95


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita