Akses panggung tengah EDFA (ZOA1550MC)

Akses panggung tengah EDFA (ZOA1550MC)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

1. Ngadopsi laser pump JDSU utawa Oclaro

2.Adaptasi serat OFS

3. Proses produksiSMT kanggo njamin ukuran cilik lan daya sithik, nanging stabilitas dhuwur

4.Micro monitor otomatis PCB

5. Output bisa disetel (-4 ~ + 0,5)

6.Maks output 23dBm (laser pump tunggal)

Diagram

ht (1)

Ngerti

ht (2)

Upside

ht (3)

rt

(Unitmm)

Pin Assignment

PIN #

Jeneng

Katrangan

Cathetan

1

+ 5V

+ Pasokan duwe 5V

2

+ 5V

+ Pasokan duwe 5V

3

+ 5V

+ Pasokan duwe 5V

4

+ 5V

+ Pasokan duwe 5V

5

Cadangan

Ora Ana Sambungan

6

Cadangan

Ora Ana Sambungan

7

Tcase_alarm

Weker = Suhu tinggi @ kasus sing ngluwihi wates ndhuwur; Output

8

Lop_alarm

Kelangan weker daya output, Weker = Daya @ output dhuwur ing sangisore wates ngisor; Output

9

L_pump_alarm

Weker = Dhuwur @ salah siji arus pompa sing ngluwihi wates ndhuwur; Output

10

T_pump_alarm

Alarm = Dhuwur @ suhu pompa salah siji ngluwihi wates ndhuwur; Output

11

Reset

Reset = Kurang; Biasa = Dhuwur

12

+ 5V

+ Pasokan duwe 5V

13

GND

Lemah

14

GND

Lemah

15

GND

Lemah

16

GND

Lemah

17

GND

Lemah

18

RS232-TX

9600 tingkat baud; Output

19

LOS_alarm

Ilang alarm sinyal input, Weker = Dhuwur @ input input ing sangisore wates ngisor; Output

20

Cadangan

Ora Ana Sambungan

21

EN_DIS

EN = Dhuwur @ kabeh pompa urip; EN = Kurang @ kabeh pompa mati; Input

22

RX232-RX

9600 tingkat baud; input

23

Cadangan

Ora Ana Sambungan

24

+ 5V

+ Pasokan duwe 5V

25

GND

Lemah

26

GND

Lemah

Parameter V

Barang

Parameter

Model

1550-14 ~ 23

Output (dBm)

14 ~ 23

Input (dBm)

-10~10

Panjang gelombang (nm)

1530~1560

Range Adjustable Output (dBm)

UP0.5mudhun -4.0

Stabilitas Output (dB)

≤0.2

Sensitivitas Polarisasi (dB)

<0,2

Penyebaran Polarisasi (PS)

<0,5

Mundhut Optical Return (dB)

≥45

Konektor Serat

FC / APC,SC / APC

Gambar Noise (dB)

<5(Input 0dBm)

Konsumsi Daya (W)

12W

Sumber Daya (V)

+ 5V

Temp Makarya (℃)

-20~+60

Ukuran (“)

164 × 85 × 18

Bobot (Kg)

0,25

Fungsi Piranti Lunak

Set Firmware Firmware

Konfigurasi Port

EDFA disetel kanthi tingkat baud 9600 bps, 8 bit data, ora ana paritas, lan 1 stop bit.

Sintaks Prentah

Dhaptar kasebut nuduhake prentah, sing dikirim menyang EDFA lan tanggepan, sing bakal ditampa.

1. Setel Gain AGC

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel Gain saka AGC

65H + Byte1

55H

1 bait ngiring

2. Setel APC Power

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel Daya APC

66H + Byte1

55H

1 bait ngiring

Ora ditandatanganiKisaran daya <= 23.0dBmLangkah = 0.2dB

Byte1 = Daya * 10/2

3. Setel Suhu Ambang ambang weker dhuwur

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Ngrampungake Case

Watesan suhu

69H + Byte1

55H

1 bait ngiring

Ora ditandatanganiRange suhu sing dhuwur25 nganti +85 ℃Langkah = 1 ℃

Byte1 = Suhu

4. Setel ambang alarm kurang input

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel Input watesan sing sithik

6AH + 1 Byte1

55H

1 bait ngiring

Mlebu, Set sawetara: -12.5dBm nganti 12.5dBmLangkah: 0.1dB

Byte1 = Nilai Nyata * 10

5. Setel ambang weker weker dhuwur

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel watesan input dhuwur

6BH + Byte1

55H

1 bait ngiring

Mlebu, Set Range -12.5dBm dadi 12.5dBmLangkah: 0.1dB

Byte1 = Nilai Nyata * 10

6. Setel ambang weker weker output

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel Output watesan sithik

6CH + Byte1

55H

1 bait ngiring

Ora Ditandatangani, Set Range0dBm nganti 25.5dBmLangkah: 0.1dB

Byte1 = Nilai nyata * 10

7. Setel output input ambang weker dhuwur

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel watesan Output Dhuwur

6DH + Byte1

55H

1 bait ngiring

Ora Ditandatangani, Set Range0dBm nganti 25.5dBmLangkah: 0.1dB

Byte1 = Nilai nyata * 10

8. Setel mode operasi: AGC / APC / ACC

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel AGC / APC / ACC

71H + Byte1

55H

1 bait ngiring

Byte10 × 03: ACC0 × 02: APC0 × 01: AGC

9. Setel weker ngaktifake utawa mateni topeng

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel Topeng Weker

80H + Byte1-topeng

+ Byte2-topeng

55H

2 bait ngiring

"1" = topeng (yaiku alarm dipateni)

"0" = ngaktifake weker

Masker byte1:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

TEC_2 dhuwur

TEC_1 dhuwur

I2 dhuwur

I1 dhuwur

Output dhuwur

Output kurang

Input dhuwur

Input sithik

Masker byte2:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

Kasus T dhuwur

TEC_2 dhuwurPompa2 TEC weker dhuwur saiki

TEC_1 dhuwurPump1 TEC weker dhuwur saiki

I2 dhuwurPump2 bias weker dhuwur saiki

I1 dhuwurPompa1 weker dhuwur saiki

Output dhuwur Alarm daya output dhuwur

Output kurangAlarm kurang saka output

Input dhuwurAlarm daya dhuwur input

Input sithikAlarm kurang saka daya input

Kasus T dhuwurKasus Alarm Dhuwur

10. Pulihake Gawan Pabrik

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Pulihake Gawan Pabrik

90H

55H

Default: Daya peringkat ing mode APC

APC / ACC

APC

/

Laser ON / OFF

ON

/

Output daya optik

OPT_tipe

dBm

Input Alarm Rendah

-5

dBm

Input Alarm Dhuwur

10

dBm

Output Alarm Rendah

OPT_type-4

dBm

Alarm Dhuwur Output

OPT_tipe + 1

dBm

Suhu Modul Alarm Dhuwur

65

Weker Dhuwur Saiki TEC

1.3

A

Sensor Dhuwur Suhu Laser

35

nyetel Alarm Topeng

(00 00)

ngaktifake

OPT_type: modul EDFA sing ditemtokake level daya

11. Setel offset daya input

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel nutup kerugian daya input

A0H + Byte1 + Byte2

55H

2 bait ngiring

Mlebu, Offset = (Byte2 * 256 + Byte1) / 10Langkah: 0.1dB

12. Setel daya output nutup kerugian

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel daya output nutup kerugian

A1H + Byte1 + Byte2

55H

2 bait ngiring

Mlebu, Offset = (Byte2 * 256 + Byte1) / 10Langkah: 0.1dB

13. Setel saiki bias Pump1 ing mode ACC

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel saiki bias bias Pump1

67H + Byte1 + Byte2

55H

2 bait ngiring

Ora Ditandatangani, Bias Saiki = (Byte2 * 256 + Byte1)Langkah: 1mA
14. Setel ambang weker alarm saiki Pump1 saiki

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Setel ambang alarm dhuwur Pump1 saiki

68H + Byte1 + Byte2

55H

2 bait ngiring

Tanpa Tandha, Nilai Nyata = (Byte2 * 256 + Byte1)Langkah: 1mA

17. Pateni Pompa

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Pateni Pompa

82H

55H

Cathetan: Aktifake nalika ngalih eksternal diaktifake

18. Ing Pompa

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Ing Pump

83H

55H

Cathetan: Aktifake nalika ngalih eksternal diaktifake

19. Waca Suhu Pump1

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Maca Suhu Pump1

87H

55H + Byte1

1 bait ngiring

MlebuByte1 = Nilai Nyata, Satuan: 1 ℃

21. Waca saiki TEC1

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Waca saiki TEC1

89H

55H + L-Bita + H-Bita

2 bait ngiring

MlebuTEC saiki = H-Bytes * 256 + L-BytesSatuan: 1mA

23. Waca Pump1 Power

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Waca Pump1 Power

A2H

55H + L-Bita + H-Bita

2 bait ngiring

Ora ditandatanganiTenaga Pompa = (H-Bytes * 256 + L-Bytes) / 10Satuan: 1mW

25. Waca status modul data kabeh

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Waca status modul data kabeh

79H

55H + Byte1 + Byte2 + Byte3 + Byte4 + Byte5 + Byte6 + Byte7 + Byte8

8 bait ngiring

Byte1Input Daya L-Bita

Byte2Input Daya H-Bytes

Byte3Daya Output L-Bytes

Byte4Daya Output H-Bytes

Byte5Pump1 L-Bytes Saiki

Byte6Pump1 H-Bytes Saiki

Byte7Pump2 L-Bytes Saiki

Byte8Pump21 H-Bytes Saiki

Daya InputDaya OutputNomer sing ditandatanganirumus → daya = (H-Bytes * 256 + L-Bytes) / 10

Pmp-1 SaikiPmp-2 SaikiNomer sing ora ditandatanganirumus → saiki = (H-Bytes * 256 + L-Bytes)

26. Maca paramèter pangaturan

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Maca paramèter pangaturan

7AH

55H + Byte1 + Byte2 + Byte3 + Byte4 + Byte5 + Byte6 + Byte7 + Byte8 + Byte9 + Byte10 + Byte11 + Byte12 + Byte13 + Byte14 + Byte15 + Byte16 + Byte17

17 bait ngiring

 

Byte

Katrangan

Prentah

Urutan

Byte1

Pump-1 H watesan kurang

Pompa 1 alarm saiki byte kurang

68

14

Byte2

Pump-1 H matesi dhuwur

Pompa 1 alarm saiki byte dhuwur

68

14

Byte3

Pump-2 H watesan kurang

Pompa 2 alarm saiki byte kurang

85

16

Byte4

Pump-2 H watesan dhuwur

Pompa 2 alarm saiki byte dhuwur

85

16

Byte5

Watesan Kasus

Watesan suhu Suhu alarm H

69

3

Byte6

Watesan L input

Masang watesan watesan kurang

6A

4

Byte7

Watesan input H

Watesan dhuwur weker input

6B

5

Byte8

Watesan L output

output weker watesan kurang

6c

6

Byte9

Watesan Output H

watesan weker output dhuwur

6d

7

Byte10

NC

Byte11

NC

Byte12

C_POWER_L

Daya APC byte kurang

66

2

Byte13

C_POWER_H

Daya APC byte dhuwur

66

2

Byte14

C_I1_H

operasi Saiki 1 saka byte kurang ACC

67

13

Byte15

C_I1_H

operasi Saiki 1 byte ACC dhuwur

67

13

Byte16

C_I2_H

operasi Saiki2 saka ACC byte kurang

68

15

Byte17

C_I1_H

operasi Saiki 2 byte ACC dhuwur

68

15

27. Waca mode operasi

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Maca mode operasi

7BH

55H + Byte1 + Byte2 + Byte3

3 bait ngiring

Byte1Ketik TYP = TYP (Tipe Daya) * 5 * 2/10, kayata Tipe daya = 22, Wis 22dBm EDFA, mula TYP yaiku 0x6E

Byte20 × 03: ACC0 × 02: APC0 × 01: AGC

Byte3Nomer pompa

28. Waca versi firmware

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Waca versi firmware

7CH

55H + Byte1

1 bait ngiring

Byte1Versi Asline = Data Versi / 10

29. Waca dicokot weker

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Waca dicokot weker

7DH

55H + Byte1 + Byte2

2 bait ngiring

Byte1:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

TEC_2 dhuwur

TEC_1 dhuwur

I2 dhuwur

I1 dhuwur

Output dhuwur

Output kurang

Input dhuwur

Input sithik

Byte2:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

dilindhungi undhang-undhang

Kasus T dhuwur

0OK

1Weker

30. Waca weker ngaktifake

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Waca dicokot weker

81H

55H + Topeng1 + Topeng2

2 bait ngiring

31. Waca suhu kasus

Fungsi

Prentah

(Modul PC menyang EDFA)

Ngakoni

(Modul EDFA menyang PC)

Komentar

Waca dicokot weker

86H

55H + Byte1

1 bait ngiring

Byte1Versi Asline = Nilai / Unit Sejatine = ℃


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita