Kabel LAN

  • UTP CAT6A LAN Cable

    Kabel LAN UTP CAT6A

    Kabel UTP LSZH iki dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja adhedhasar standar sing mantep, njamin bandwidth sing optimal kanggo aplikasi jaringan kanthi kecepatan tinggi saiki. Kabel iki dirancang kanggo ndhukung aplikasi jaringan horisontal jarak nganti 100 meter. Pasangan kode warna Pasangan 1: Putih / Biru, lan Pasangan Biru 2: Putih / Oranye, lan Pasangan Jeruk 3: Putih / Ijo, lan Pasangan Ijo 4: Putih / Coklat, lan Aplikasi Brown ● Ndhukung jaringan kategori 6A nganti 500 MHz aplikasi ● Horisontal lan tulang punggung ...
  • CAT6 LAN Cable

    Kabel LAN CAT6

    Fitur 1. Nganggo bahan tembaga bebas oksigen sing diimpor kanthi resistensi rendah lan kemampuan transmisi sinyal sing kuwat. 2. Kulit kenthel sing anyar, tahan tarik lan lempitan, nyegah tuwa. 3. Sarung njero kerapatan tinggi tahan korosi lan duktilitas sing apik. Spesifikasi Kabel tipe CAT6 Shielding jinis UTP Material sarung kabel PVC / LSZH suhu digunakake -20 ~ 60 ℃ (-4 ~ 140 ℉) Warna kabel Tingkat pangaturan 1Gbps Panjang kabel 305M / vol ...
  • UTP CAT5E LAN Cable

    Kabel LAN UTP CAT5E

    Ethernet UTP Lan CAT5E Cable iki dilengkapi proses canggih, sing umure luwih dawa digunakake. Miturut standar Ethernet sing ditemtokake dening IEEE, area lokal sing umum nggunakake topologi bintang cocog kanggo pasangan bengkong. Kajaba iku, nyadari fungsine kanggo kanthi efektif nyegah pengaruh gangguan elektromagnetik, saengga sistem kabel tetep njaga kompatibilitas elektromagnetik lan kinerja transmisi sing apik. Ayo nganggo bahan bermutu, ...