IP QAM

  • ZJ3348D 48 in 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 ing 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 in 1 IP QAM modulator yaiku piranti kabeh-ing-siji modifikasi Mux sing dikembangake dening DEXIN. Nduweni 48 saluran multiplexing, 12 saluran scrambling lan 48 modulasi QAM (DVB-C) saluran modulasi, lan ndhukung maksimum 1536 IP liwat port 3 GE lan 48 operator non-jejer (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Piranti kasebut ditondoi nganggo port output RF dual sing njembarake bandwidth kanggo operator QAM. Fitur Utama ● Input IP maks 1536 liwat port GE (antarmuka SFP ...
  • 32 in 1 IP QAM Modulator

    32 ing 1 IP QAM Modulator

    Modulator IP QAM 32 ing 1 iki minangka piranti kabeh-ing-siji modulasi Mux. Ndhukung maksimum input 1024 IP liwat port 3 GE lan 32 saluran modulasi QAM (DVB-C) modulasi saluran kanthi operator jarak tempuh (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Desain modular mbayar-kaya-sampeyan-tuwuh lan konfigurasi fleksibel nggawe keukur banget, bisa dipercaya kanthi kinerja dhuwur, kabeh bisa adaptasi karo sistem penyiaran CATV sing mentas digawe. Key Featu ...
  • 16 in 1 IP QAM Modulator

    16 ing 1 IP QAM Modulator

    Modulator Q Q IP 16 in 1 iki minangka piranti modifikasi Mux-scrambling-modulasi generasi paling anyar sing dikembangake dening kita. Nduwe 16 saluran multiplexing, 16 saluran scrambling lan 16 modulasi saluran QAM (DVB-C), lan ndhukung input IP maksimal 512 liwat port 3 GE lan 16 operator sing ora jejer (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Piranti kasebut uga ditondoi kanthi level terintegrasi tinggi, kinerja tinggi lan biaya murah. Iki cocog banget karo CATV generasi anyar ...