Modul EDFA sing cerdas

  • Mid-stage Access EDFA  (ZOA1550MC)

    Akses panggung tengah EDFA (ZOA1550MC)

    Fitur 1.Adopts laser pump JDSU utawa Oclaro 2.Adopsi serat OFS 3.proses produksiSMT kanggo ukuran cilik lan kompresi daya sithik, nanging stabilitas dhuwur 4.Macro otomatis monitor PCB 5.Output bisa disetel (-4 ~ + 0,5) 6. Max output 23dBm (laser pump tunggal) Diagram Underside : Upside (Unit : mm) PIN Assignment PIN # Jeneng Katrangan Cathetan 1 + 5V + 5V pasokan utang 2 + 5V + 5V pasokan pamilik 3 + 5V + 5V pasokan sing duwe 4 + 5V + 5V pasokan duweke 5 Cadangan Ora Ana Sambungan ...
  • CATV Optical Amplifier Module

    Modul Amplifier Optik CATV

    Modul ZOA1550MB CATV EDFA nganggo versi standar kanggo Single Channel lan sempit. EDFA kalebu laser pump cool, monitor input lan input isolator, monitor output lan output isolator, paket ukuran 90X70X20mm. Antarmuka 30-pin sing ramah pangguna disertakake supaya piranti bisa komunikasi karo elektronik kontrol. Fitur (1) Kualitas tinggi: nganggo laser pump 980nm bermerek internasional, piranti lunak sing dioptimalake kanggo tenaga, gain lan fitur rata, sing njamin NF kurang lan ...