Ngalih Industri / POE +

  • Unmanaged 8 Port 1000M Industrial Switch with 2 SFP ZJD28G-SFP

    Saklar Industri 8 Port 1000M sing ora dikelola kanthi 2 SFP ZJD28G-SFP

    8 port 10/100 / 1000Base-TX nganti 1000Base-FX Industrial Switch kanthi 2 SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak sing ditambahi bisa nganti 2-80km. Bisa digunakake miturut kisaran suhu saka - 40 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 8 Port 10/100 / 1000Mbps RJ45, 2 port 1000Mbps Fiber SFP • Learning MAC kanthi otomatis lan tuwa • Dhukungan otomatis IGMP (Multicasting) • 10/100 / 1000Mbps Auto-negosiasi, otomatis MDI-MDI-X • LED indica ...
  • Unmanaged 8 Port 1000M Industrial Switch with 1 SFP ZJD18G-SFP

    Saklar Industri 8 Port 1000M sing ora dikelola kanthi 1 SFP ZJD18G-SFP

    8 port 10/100 / 1000Base-TX nganti 1000Base-FX Industrial Switch kanthi 1 SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak sing ditambahi bisa nganti 2-80km. Bisa digunakake miturut kisaran suhu saka - 40 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 8 Port 10/100 / 1000Mbps RJ45, 1 port 1000Mbps Fiber SFP • Learning MAC kanthi otomatis lan tuwa • Dhukungan otomatis IGMP (Multicasting) • 10/100 / 1000Mbps Auto-negosiasi, otomatis MDI-MDI-X • LED LED ...
  • Unmanaged 8 Port 1000M Industrial POE Switch with 2 SFP ZJD28GP-SFP

    Saklar POE Industri 8 Port 1000M sing ora dikelola kanthi 2 SFP ZJD28GP-SFP

    8 port 10 / 1000Base-TX nganti 1000Base-FX Industrial POE Switch kanthi port 2 SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak sing ditambahi bisa nganti 2-80km. Bisa beroperasi miturut suhu wiwit - 40 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 8 Port 10/100 / 1000Mbps POE kanthi Auto Uplink ™, 2 port 1000Mbps SFP • 8 Port support PoE, ndhukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Learning MAC otomatis lan tuwa • Otomatis sup ...
  • Unmanaged 8 Port 1000M Industrial POE Switch with 1 SFP ZJD18GP-SFP

    Saklar POE Industri 8 Port 1000M sing ora dikelola kanthi 1 SFP ZJD18GP-SFP

    8 port 10 / 1000Base-TX nganti 1000Base-FX Industrial POE Switch kanthi port 1 SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak sing diperluas bisa nganti 2-80km. Bisa beroperasi miturut suhu wiwit - 40 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 8 Port 10/100 / 1000Mbps POE, 1 port 1000Mbps SFP • 8 Port support PoE, ndhukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Sinau alamat MAC otomatis lan tuwa • Dhukungan otomatis IGMP (Multic ...
  • Unmanaged 8 Port 100M Industrial Switch with 2 SFP ZJD28GF-SFP

    Saklar Industri 8 Port 100M sing ora dikelola kanthi 2 SFP ZJD28GF-SFP

    8 port 10 / 100Base-TX nganti 100Base-FX Industrial Switch kanthi port 2 SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak sing ditambahi bisa nganti 2-80km. Bisa digunakake ing kisaran suhu saka -40 Working - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 8 Port 10 / 100Mbps RJ45, 2 port 1000Mbps Serat SFP • Learning MAC kanthi otomatis lan tuwa • Dhukungan otomatis IGMP (Multicasting) • 10 / 100Mbps Auto-negosiasi, otomatis MDI-MDI-X • Indikator LED kanggo ... .
  • Unmanaged 8 Port 100M Industrial Switch with 1 SFP ZJD18GF-SFP

    Saklar Industri 8 Port 100M sing ora dikelola kanthi 1 SFP ZJD18GF-SFP

    8 port 10 / 100Base-TX nganti 100Base-FX Industrial Switch kanthi port 1 SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak sing ditambahi bisa nganti 2-80km. Bisa digunakake ing kisaran suhu saka -40 Working - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 8 Port 10 / 100Mbps RJ45, 1 port 1000Mbps Serat SFP • Learning MAC kanthi otomatis lan tuwa • Dhukungan otomatis IGMP (Multicasting) • 10 / 100Mbps Auto-negosiasi, otomatis MDI-MDI-X • Indikator LED kanggo ... .
  • Unmanaged 8 Port 100M Industrial POE Switch with 2 SFP ZJD28GFP-SFP

    Saklar POE Industri 8 Port 100M sing ora dikelola kanthi 2 SFP ZJD28GFP-SFP

    8 port 10 / 100Base-TX nganti 100Base-FX Industrial POE Switch kanthi 2 slot SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak sing diperpanjang bisa nganti 2-80km. Bisa beroperasi miturut suhu wiwit - 40 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 8 Port 10 / 100Mbps POE kanthi Auto Uplink ™, 2 port 1000Mbps SFP slot • 8 Port support PoE, ndhukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Sinau alamat MAC otomatis lan tuwa • Otomatis supo ...
  • Unmanaged 8 Port 100M Industrial POE Switch with 1 SFP ZJD18GFP-SFP

    Saklar POE Industri 8 Port 100M sing ora dikelola kanthi 1 SFP ZJD18GFP-SFP

    8 port 10 / 100Base-TX nganti 100Base-FX Industrial POE Switch kanthi 1 slot SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak sing ditambahi bisa nganti 2-80km. Bisa beroperasi miturut suhu wiwit - 40 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 8 Port 10 / 100Mbps POE kanthi Auto Uplink ™, 1 port 1000Mbps SFP slot • 8 Port support PoE, ndhukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Sinau alamat MAC otomatis lan tuwa • Otomatis supo ...
  • Managed 24 Port Industrial POE Switch with 4 SFP ZJ6424GP-SFP

    Ngatur 24 Industrial POE Switch kanthi 4 SFP ZJ6424GP-SFP

    Ngatur 24 port 10/100 / 1000Base-TX nganti 1000Base-FX Industrial POE Switch kanthi 4 port SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak dawa bisa nganti 2-80km. Bisa beroperasi ing suhu kisaran saka -45 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 24 Port 10/100 / 1000Mbps POE kanthi Auto Uplink ™, 4 port 1000Mbps SFP • 24 Port support PoE, ndhukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Learning MAC otomatis lan tuwa • Au ...
  • Managed 24 Port Industrial Ethernet Switch with 4 SFP ZJ7424G-SFP

    Ngatur 24 Port Industrial Ethernet Switch kanthi 4 SFP ZJ7424G-SFP

    Ngatur 24 port 10/100 / 1000Base-TX nganti 1000Base-FX Industrial Ethernet Switch kanthi port 4 SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak dawa bisa nganti 2-80km. Bisa beroperasi ing suhu kisaran saka -45 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 24 Port 10/100 / 1000Mbps RJ45 kanthi Auto Uplink ™, 4 port 1000Mbps SFP • Sinau alamat MAC otomatis lan tuwa • Dhukungan otomatis IGMP (Multicasting) • 10/100 / 1000Mbps Auto-nego ...
  • Managed 16 Port Industrial POE Switch with 4 SFP ZJ7416GP-SFP

    Ngatur 16 Industrial POE Switch kanthi 4 SFP ZJ7416GP-SFP

    Ngatur 16 port 10/100 / 1000Base-TX nganti 1000Base-FX Industrial POE Switch kanthi 4 port SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak dawa bisa nganti 2-80km. Bisa beroperasi ing suhu kisaran saka -45 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 16 Port 10/100 / 1000Mbps POE kanthi Auto Uplink ™, 4 port 1000Mbps SFP • 16 Port support PoE, ndhukung IEEE 802.3af (15.4W), IEEE802.3at PoE (30W) • Learning MAC otomatis lan tuwa • Au ...
  • Managed 16 Port Industrial Ethernet Switch with 4 SFP ZJ7416G-SFP

    Ngatur 16 Ethernet Industrial Port Ngalih karo 4 SFP ZJ7416G-SFP

    Ngatur 16 port 10/100 / 1000Base-TX nganti 1000Base-FX Industrial Ethernet Switch kanthi port 4 SFP, ngluwihi jarak komunikasi kanthi kinerja stabil liwat kawat serat optik, jarak dawa bisa nganti 2-80km. Bisa beroperasi ing suhu kisaran saka -45 ℃ - 85 environment lingkungan kerja hash. Fitur • 16 Port 10/100 / 1000Mbps RJ45 kanthi Auto Uplink ™, 4 port 1000Mbps SFP • Sinau alamat MAC otomatis lan tuwa • Dhukungan otomatis IGMP (Multicasting) • 10/100 / 1000Mbps Auto-negot ...