Amplifier Kabel Coaxial Indoor

  • House Amplifier

    Amplifier Omah

    Deskripsi produk Penguat omah (ing teks-amplifier) ​​ditujokake kanggo nguatake lan nyebar sinyal TV ing jaringan TV kabel. Penguat diproduksi kanthi pasokan listrik internal kanggo tenaga saka daya utama ~ 198-250V lan kanggo tenaga jarak adoh saka garis ~ 24-65V (gumantung saka jinis). amplifier duwe siji input lan rong output. Amplifier kasedhiya kanggo plug-in return path amplifier lan interstage attenuator. Modul jalur bali plug-in ora kalebu ing paket. Parameter Ty ...
  • HOME TV AMPLIFIER 20dB

    HOME TV AMPLIFIER 20dB

    Komponen kunci ampli pangguna ing njero ruangan seri YB8020 nganggo bahan kelas impor tingkat tinggi. Iki digunakake kanggo menehi ganti rugi sinyal TV amarga rugi sirkuit lan cocog karo MMDS, jaringan CATV kelas pungkasan utawa ing omah kurang saka 10 TV. Mesin kasebut nggunakake amplifier swara rendah sing diimpor lan uga bisa digunakake kanggo ampli antena saluran tunggal utawa multi-kanal utawa sistem antena umum. 1. Indeks kinerja utama Item YB8020 Rentang frekuensi 45 ~ 862MHz karakteristik frekuensi ayunan ± 1.5dB ...