Dhuwur Output Daya EDFA

  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier   ZOA1550H

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550H

    ZOA1550H EDFA nggunakake JDSU, Lumics lan perusahaan semikonduktor terkenal liyane sing dadi sumber pamompa. Ing interior mesin kasebut dilengkapi sirkuit stabilitas daya optik output lan piranti pendingin termoelektrik laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu kanggo njamin kinerja mesin sing optimal lan stabilitas laser umur dawa. Piranti lunak mikroprosesor ngawasi kahanan kerja laser, layar VFD nampilake paramèter operasi. Sawise paramèter operasi laser ...