Amplifier Daya Output Dhuwur Kanthi CWDM (EYDFA)

  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

    Seri tunggal mode ZOA1550HW EDFA mode dhuwur ditrapake kanthi swara sithik, linearitas dhuwur. CWDM sing dibangun kanthi apik, nggabungake aliran data 1490nm / 1310nm saka OLT lan ONU dadi transmisi serat tunggal liwat EDFA, nyuda jumlah komponen lan ningkatake kinerja lan reliabilitas sistem. Nawakake solusi sing fleksibel lan murah kanggo jangkoan area metropolise CATV sing amba lan kutha-kutha ukuran sedhengan. Seri ZOA1550HW dilengkapi APC, kontrol AGC, ATC sing wis rampung, desain sing apik kanggo ...