GPON ONU

  • FTTH GPON ONU ZM2 Series

    FTTH GPON ONU ZM2 Series

    Pambuka 1. seri FTTH GPON ONU. 2. Ukuran kompak, ora ana penggemar lan ora ana swara. 3. Fungsi sing sugih kanthi gampang operasi lan pangopènan. Dheweke nggunakake arsitektur piranti lunak lan arsitektur hardware sing umum kanggo nyukupi sarat keandalan, perawatan lan keamanan peralatan kelas operator. Kasedhiya ing macem-macem spesifikasi lan ditrapake kanggo skenario FTTH. Karakteristik 1. Sesuai karo standar ITU-T G.984 GPON. 2. Pemetaan fleksibel ing antarane Pelabuhan GEM lan T-CONT. 3. Ndhukung ...