GPON OLT

  • ZJ5610-GL Series Smart Cassette GPON OLT

    ZJ5610-GL Series Smart Cassette GPON OLT

    Ikhtisar Produk ZJ5610-GL minangka kaset modus cilik lan modifikasi GPON OLT, nyukupi persyaratan ITU-T G.984 / G.988 lan standar relatif China Telecom / Unicom GPON, duwe kapasitas akses GPON super, reliabilitas kelas operator lan fungsi keamanan lengkap. Iki bisa memenuhi syarat akses serat optik jarak adoh amarga manajemen, pangopènan, lan kemampuan ngawasi sing apik, fitur layanan sing akeh lan mode jaringan sing fleksibel. ZJ5610-GL bisa ...
  • GPON OLT ZG1000

    GPON OLT ZG1000

    Pambuka 1. Peralatan GPON OLT kelas operator 2. Cocog kanggo akses skala cilik, fleksibel kanggo dipasang 3. Port PON 8/16 4. Perlindhungan link optik PON, modul daya sing keluwih Karakteristik 1. Standar: sesuai karo ITU-T G. 984 standar GPON. 2. Kapasitas: 8/16 port GPON. 3. Multi-port: nyedhiyakake port GE (listrik lan optik) lan port optik 10GE ing sisih jaringan. 4. Keandalan sing dhuwur: proteksi redundansi modul daya, redundansi modul penggemar, proteksi link optik PON ...