Mesin Splusion Fusion

  • OFS-800 Fusion Splicer

    OFS-800 Fusion Splicer

    ● tampilan LCD kanthi warna-warni kanthi resolusi 5 inci kanthi resolusi dhuwur ● CEPAT! 8 wektu sambatan kapindho / 30 detik wektu panas ● Batere urip Li-ion umure nyedhiyakake 200 siklus splicing lan panas ● Kinerja elektrode lengkap kanthi 2500 campuran saben set ● Tampilan X lan Y Sekaligus kanthi 200 kali nggedhekake, 300 kaping X utawa Y tampilan ● Sepenuhnya kaku kanggo kejut, bledug lan lembab ● Nyimpen 8.000 klompok asil sambung ● Mode penyambungan Spesifikasi Otomatis & Manual & Setengah Otomatis: F ...