FTTH Panrima Optik

  • ZHR1000SD FTTH High Level Optical Receiver

    ZHR1000SD FTTH Panampa Optik Tingkat Tinggi

    1 Deskripsi produk Panrima optik ZHR1000SD FTTH dirancang khusus kanggo jaringan CATV FTTH. Fitur utamane yaiku konsumsi daya sithik, output level konstan optik AGC, Volume cilik lan andal dhuwur. Ngadopsi cangkang paduan aluminium, kanthi sirkuit AGC kontrol optik sing dibangun, struktur kompak lan pasokan listrik modular eksternal nggawe instalasi lan debugging pancen trep. Iki minangka produk sing cocog kanggo nggawe jaringan FTTH CATV. 2. Fitur produk 1. Ngadopsi modul GaAs minangka RF ampli ...
  • FTTH Passive Photoelectric Converter ZHR28PD

    FTTH Passive Photoelektric Converter ZHR28PD

    Fitur 1. bandwidth operasi: 45 ~ 1000MHz; 2. nalika daya optik input -1dBm: Sinyal analog: daya optik output 67dBµV (OMI = 4%); Sinyal digital: daya optik output yaiku 61dBµV, MER> 38dB (EQ MATI); 3. Nalika daya optik input -10dBm: Sinyal digital: daya optik output yaiku 43dBµV, MER> 30dB (EQ MATI); dianjurake jangkoan dinamis daya optik input yaiku -10 ~ 0dBm. 4. Produk iki duwe siji port output RF jinis F, Metric utawa Imperial sing ditemtokake dening ...
  • Passive Optical Receiver

    Panrima Optik Pasif

    Spesifikasi Konverter seri CATH ZHR10P kanggo televisi digital, serat menyang omah. Mesin iki nggunakake tabung panrima optik sensitivitas sing dhuwur, tanpa pasokan listrik, ora ana konsumsi daya. Yaiku integrasi aplikasi ekonomi, fleksibel, aplikasi serat menyang jaringan utama. Ana limang jinis pilihan model: Fitur bandwidth operasi: 45-1000MHz; (1) Nalika input optik daya - 1dBm: ① Sinyal analog: daya optik output 68dBuV (OMI = 4%); ② Dig ...
  • FTTH Passive Optical Receiver ZHR10B

    FTTH Optical Passive Receiver ZHR10B

    1. Tinjauan konverter CATV seri ZHR10B kanggo televisi digital, serat menyang omah. Mesinku nggunakake tabung panrima optik sensitivitas sing dhuwur, tanpa pasokan listrik, ora ana konsumsi daya. Nalika input level output daya optik Pin = -1dBm, Vo = 68dBuV, bisa ngetrapake integrasi telung jaringan, serat menyang aplikasi jaringan utama. ZHR10B katon enamel, ana rong jinis pilihan sing digawe optik. 2.Fitur 1) Ora dibutuhake Daya 2) bandwidth kerja ...
  • FTTH mini Optical Receiver with WDM

    FTTH mini Optical Receiver karo WDM

    Deskripsi ZHR1000PD minangka miniatur panrima optik njero ruangan ing WDM, sing dirancang kanggo aplikasi transmisi FTTP / FTTH. Iki menehi respon frekuensi lan distorsi kanthi swara sithik, output RF dhuwur, lan konsumsi daya sithik. Iki minangka buntut serat-babi tunggal lan kasedhiya kanthi macem-macem opsi konektor. Antarmuka Ora Ana Deskripsi Antarmuka 1 Konektor RF OUT RF OUT1 F 2 RF OUT2 opsional 3 PWR port adaptor Daya 4 PON 1490 / 1310mn antarmuka data SC / PC ...
  • ZHR1000P FTTH Optical Receiver

    ZHR1000P FTTH Panrima Optik

    ZHR1000P seri FTTH panrima optik duwe kinerja dhuwur, daya optik panrima murah lan biaya murah kanggo operator CATV sing nyedhiyakake solusi jaringan FTTH sing berkualitas lan apik banget. ZHR1000PD utamane desain kanggo aplikasi FTTP / FTTH. Kinerja tinggi, daya optik panrima sithik lan biaya murah minangka pilihan paling apik solusi FTTH kanggo MSO. WDM terintegrasi kanggo sinyal video 1550nm lan sinyal data 1490nm / 1310nm ing sak serat. Refleksi 1490nm / 1310nm kanggo nyambungake piranti ONT. Dheweke cocog banget ...
  • ZHR1000MF FTTH Fiber Optical Receiver

    ZHR1000MF FTTH Serat Panrima

    Outline ZHR1000MF Mini Optical simpul kinerja dhuwur, reliabilitas, pengeluaran listrik sithik volume, lan apik kanggo jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH). Fitur • Kanthi filter band lan mung pass 1550nm. • Frekuensi 40MHz -1002MHz. • Penguat galium arsenida digunakake kanthi indeks kinerja sing apik. • Ana sistem metrik (utawa sistem Inggris) port output frekuensi radio lan port catu daya DC independen DC12V ~ 15V. • Casing casting mati aluminium cilik, ...
  • FTTH WDM Fiber Optical Receiver

    FTTH WDM Fiber Optical Receiver

      Parameter Fitur Optik CATV Dawane gelombang nm 1260 ~ 1620 1540 ~ 1563 Liwat dawa gelombang 1310 lan 1490 Isolasi Saluran dB ≥40 1550nm & 1490nm Tanggung Jawab A / W .80.85 1310nm Nampa daya dBm ≥0.9 1550nm & 1490nm + 2 ~ -10 TV Analog (CNR > 45 TV Kerugian pengembalian optik dB + 2 ~ -20 Digital TV (MER > 29dB) ≥55 Konektor serat optik SC / APC LC / APC RF Feature Work Bandwidth MHz 47-1002 ...
  • ZHR1000M FTTH Fiber Optical Receiver

    ZHR1000M FTTH Serat Panrima

    Outline ZHR1000M Mini Optical simpul kinerja dhuwur, reliabilitas, pengeluaran listrik sithik, lan apik kanggo jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH). Fitur • Frekuensi 40MHz -1002MHz. • Penguat galium arsenida digunakake kanthi indeks kinerja sing apik. • Ana sistem metrik (utawa sistem Inggris) port output frekuensi radio lan port catu daya DC independen DC12V ~ 15V. • Casing casting mati aluminium cilik, bentuk sing apik, apik kanggo digunakake ing omah. • Gunakake SC / ...
  • ZHR860MF Micro Optical Receiver

    Panrima Optik Mikro ZHR860MF

    Serat Aplikasi menyang jaringan omah (FTTH). Fitur sing digunakake kanggo jaringan serat menyang omah. Perumahan aluminium die-cast solid. Konektor input SC / APC lan output RF kanthi konektor wanita F. Kanthi indikator daya input LED 2 tahap. Jangkauan listrik input -10 ~ + 3dBm Level output 75 ~ 80dBuV. Fungsi AGC internal. Amplifier swara sithik digawe ing teknologi push-pull. Konsumsi daya sithik < 2.0W. Parameter Kinerja Unit Indeks Parameter optik panjang gelombang operasi nm 1550 Daya input dBm ...
  • FTTH Optical Receiver build-in WDM ZHR860MD

    FTTH Optical Receiver build-in WDM ZHR860MD

    Ringkesan ZHR860MD minangka kinerja dhuwur lan panrima optik linuwih. Detektor optik iki diadopsi saka jajaran dinamis sing jembar, nyadari fungsi kontrol otomatis (AGC) level output RF sinyal input daya optik ing kisaran dinamis -10 ~ -3dBm ing sirkuit. Fitur bandwidth Operasi yaiku 47 ~ 1000MHz. Output sinyal RF kebisingan siji arah, irit lan praktis. Nduwe indikator kanggo pasokan listrik lan tenaga optik. Fungsi kontrol gain optik (AGC) optik. Karo PO ...
  • FTTH Micro Optical Receiver ZHR100L

    FTTH Micro Optical Receiver ZHR100L

    1. Overview ZHR100L Mini Optical Node performa tinggi, andal, murah biaya listrik, volume sithik, lan apik kanggo jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH). 2.Fitur 1) 1310nm lan 1550nm jendela kerja opsional 2) Frekuensi 40MHz -1002MHz 3) Amplifier Gallium arsenide digunakake kanthi indeks kinerja sing apik. 4) Ana sistem metrik (utawa sistem Inggris) port output frekuensi radio lan DC12V ~ 15V port pasokan listrik DC independen. 5) Cast aluminium mati cilik c ...