Panrima Optik FTTB

  • ZBR1001J Optical Receiver Manual

    Manual Panrima Optik ZBR1001J

    1. Ringkesan Produk Penerima optik ZBR1001JL minangka panrima optik 1GHz FTTB paling anyar. Kanthi macem-macem panampa daya optik, level output dhuwur lan konsumsi daya sithik. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nggawe jaringan NGB kinerja tinggi. 2. Karakteristik Kinerja ■ Teknik kontrol AGC optik sing apik banget, nalika kisaran daya optik input yaiku -9 ~ + 2dBm, level output, CTB lan CSO sejatine ora owah; ■ Frekuensi kerja Downlink ditambahi nganti 1GHz, bagean ampli RF nggunakake ...
  • Dual Input Optical Receiver ZBR202

    Panrima Optik Input Ganda ZBR202

    Panrima optik ZBR202 minangka panrima optik ngalih 1GHz anyar. Kanthi daya panampa optik sing jembar, level output dhuwur, konsumsi daya sithik lan struktur kompak, gampang dipasang. Saklar optik internal, yen gagal utawa ing ngisor ambang sing disetel, piranti kasebut kanthi otomatis bakal pindhah menyang cara liya kanggo njamin operasi peralatan sing normal. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nggawe jaringan NGB kinerja tinggi. Fitur 1.Ngadopsi teknik AGC optik sing maju; 2.Loro ...
  • House Optical Receiver

    Penerima Optik Omah

    Fitur 1. Tingkat output RF digunakake Kontrol Keuntungan Otomatis optik (AGC), simpul optik ing siji jaringan optik, yen mung jangkoan daya optik ing -7dBm ~ + 2dBm, kita ora prelu nyetel angka atenuasi saka attenuator mesin iki, kita bisa njamin level output kabeh mesin tetep padha, lan CTB & CSO tetep ora owah, gampang debug proyek kasebut. 2. Platform operasi sing dirancang yaiku xx ~ 1000MHz. 3. Sirkuit lan amplifier sing cocog karo swara swara ...
  • Two Way FTTB Optical Receiver ZBR1002D

    Two Way FTTB Optical Receiver ZBR1002D

    Fitur 1. Tabung konversi fotolistrik PIN kanthi responsif sing dhuwur; 2. Nuduhake tenaga optik kanthi luwih akurat liwat tabung luminescent tipe-strip; 3. Desain optimalisasi lurus nggawe kerajinan SMT tahap sadurunge lan amplifikasi modul tahap mburi bebarengan lan mbentuk rute klasik, sing ndadekake transmisi sinyal fotolistrik luwih lancar lan gampang; 4. Atenuasi lan keseimbangan RF nggunakake desain sing bisa disetel kanthi terus-terusan, sing ndadekake debugging teknik pancen trep; 5. Output daya m ...
  • ZBR1002B Outdoor Bidirectional Optical Receiver

    ZBR1002B Panampa Optik Bidirectional Luar

    Fitur 1. Loro dawa gelombang digunakake 1310nm lan 1550nm; 2,750MHz lan 860MHz pilihan; 3. Kekuwatan macem-macem yaiku opsional: AC60V, AC220V, dC-48V lan liya-liyane; 4. Macem-macem unit plug-in fungsional: attenuator plug-in, ekualiser plug-in, distributor cabang plug-in lan modul kirim jalur bali fleksibel ing konfigurasi. Gunakake desain unit plug-in sing cocog kanggo pangopènan nganyari jaringan; 5. Modul penguat GaAs kualitas apik bisa memenuhi panjaluk output level dhuwur; 6. Advan Internasional ...
  • ZBR200 Two Output FTTB AGC Optical Receiver

    ZBR200 Two Output FTTB AGC Panampa Optik

    Ringkesan ZBR200 minangka panrima optik jaringan CATV kelas paling anyar. Peralatan pra-kelas iki nggunakake piranti amplifikasi MMIC Full-GaAs. Kelas sawise ampli Chip GaAs American ACA Company. Desain sirkuit sing dioptimalake nggawe peralatan entuk indeks kinerja sing apik. Kontrol mikroprosesor, digital nampilake paramèter, debug rékayasa gampang banget. Iki minangka peralatan utama kanggo nggawe jaringan CATV. Fitur 1) Tabung konversi fotolistrik PIN sing nanggepi dhuwur. 2) Optim ...