Pemancar Serat Optik

  • Mini Optical Transmitter (ZTX1310M/ZTX1550M)

    Transmitter Optik Mini (ZTX1310M / ZTX1550M)

    Deskripsi produk CATV Model ZTX1310M / ZTX1550M Saluran pemancar CATV VSB / AM link video nawakake solusi canggih kanggo transmisi CATV berkualitas tinggi. Model ZTX1310M / ZTX1550M nawakake bandwidth analog sing luar biasa saka 45 nganti 1000MHz sing ngidini transmisi kabeh saluran sub-band, low-band, FM, mid-band, lan high-band. Fitur iki ngidini sistem ngirim layanan video sing dirancang kanggo pelanggan. Gegandhengan karo feed VCR, camcorder, utawa televisi kabel, model ZTX1310M / ZT ...
  • 1550nm External Modulation Optical Transmitter (ZTX1800)

    Transmitter Optik Modulasi Eksternal 1550nm (ZTX1800)

    Deskripsi produk ZTX1800 minangka jinis standar pemancar optik modulasi eksternal 1550nm kinerja tinggi kanthi catu daya switching dobel kinerja dhuwur. Sumber cahya unit kabeh nggunakake bandwidth sempit, swara sithik, gelombang laser DFB terus-terusan, sing bisa nyuda pengaruh dispersi. Amarga panggunaan merek internasional komponen utama lan teknologi kontrol optimisasi sistem perusahaan, teknologi kontrol jaringan SMNP, mesin teknis ...
  • 1310nm Fiber Optical Transmitter (ZTX1310)

    Transmitter Fiber Optik 1310nm (ZTX1310)

    Deskripsi produk ZTX1310 seri 1310nm pemancar optik minangka tipe pemancar optik kanthi fungsi AGC. Dhuwur pemancar yaiku IU, bisa dipasang ing pigura 19 "kanthi gampang. Piranti utama nggunakake swara sithik AOI, EXSTON utawa Ortel DFB sing ngemot kulkas termoelektrik, laser gelombang terus-terusan. Indeks kinerja teknis kabeh wis mencapai standar peralatan impor sing padha, nyediakake transmisi gambar, gambar utawa kompres jarak ...
  • 1310nm Optical Relay Station (ZTX1310R)

    Stasiun Relay Optik 1310nm (ZTX1310R)

    Fitur 1. Iki dirancang khusus kanggo ekstensi jaringan koaksial. 2. Iki nduweni rong fungsi: nampa fungsi, kanggo ngganti panrima optik; fungsi ngirim, daya output 2 ~ 4mW, sing bisa digunakake kanggo mbuwang node optik 1 ~ 4. 3. Panggunaan njaba, omah sing tahan banyu apik, bisa digunakake ing suhu sing ala banget kaya -45 ° C ~ + 85. Parameter teknis Item Unit Parameter Optical Receiver bagean Nampa Daya Optik dBm -6 ~ + 2 (khas -1) Port output nomer 1/1 utawa 2/0 ...
  • Outdoor optical transmitter  (ZTX1310W)

    Pemancar optik ruangan (ZTX1310W)

    Fitur 1. Iki dirancang khusus kanggo ekstensi jaringan koaksial. 2. Bisa digunakake minangka simpul lan pemancar cilik kanggo mbuwang 1 ~ 4 simpul. 3. Model ruangan, bisa digunakake -45 ~ + 85 ℃. Parameter Spesifikasi Parameter Hasil Penerima Optik No. 1/1 2/0 Bandwidth Kerja (MHz) 47 ~ 862 Panjang gelombang (nm) 1310/1550 Homo Noise Current 7 Input Power (dBm) -6 ~ +2 Khas -1 Fiber Connetor FC / APC Utawa SC / UPC Optical Return Loss (dB) ≥40 Return Loss RF (dB) ≥16 Unflatne ...
  • 1550nm Internal Modulation Optical Transmitter (ZTX1550)

    Pemancar Optik Modulasi Internal 1550nm (ZTX1550)

    Deskripsi produk ZTX1550 seri 1550nm pemancar optik minangka jinis pemancar optik CATV standar. Dhuwur pemancar yaiku IU, bisa dipasang ing pigura 19 "kanthi gampang. Piranti utama nganggo Ortel, MITSUBISHI DFB swara kurang sing ngemot kulkas termoelektrik, laser gelombang terus-terusan. Indeks kinerja teknis kabeh wis mencapai standar peralatan impor sing padha, nyediakake transmisi gambar, gambar utawa sinyal digital sing dikompresi kanthi kualitas ...