Kothak Terminal Optik Serat

  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ402

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ402

    Ringkesan Kothak distribusi gaya mini ditrapake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti, 4 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng. ● Instalasi sing gampang: dipasang ing tembok utawa pasang ing lemah. ● Baki penyambungan bisa dicopot nalika dibutuhake utawa sajrone instalasi ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ401

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ401

    Ringkesan kothak distribusi optik EFON FDB-004C mungkasi siji kabel serat optik nganti 4 inti, nggawa pangapikan sing signifikan nyebabake pengalaman pelanggan sing luwih apik nalika FTTH kudu digunakake. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng. ● Instalasi sing gampang: dipasang ing tembok utawa pasang ing lemah. ● Baki penyambungan bisa dicopot yen dibutuhake utawa sajrone instalasi kanggo operasi lan instalasi sing trep; ● Slot adaptor sing diadopsi - Ora perlu sekrup kanggo ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ202

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ202

    Kothak distribusi gaya mini iki digunakake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng. ● Instalasi sing gampang: dipasang ing tembok utawa pasang ing lemah. ● Baki penyambungan bisa dicopot nalika dibutuhake utawa sajrone instalasi kanggo operasi sing kepenak lan ...
  • Telescopic FTTH Fiber Optical Face Box ZJ201

    Teleskopik FTTH Wajah Serat Optik ZJ201

    Kothak distribusi gaya mini iki digunakake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti lan 4 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng ● Instalasi sing gampang: Dipasang ing tembok ● Operasi sing gampang: serat plug tanpa prelu mbukak cangkang ● Inlet kabel serat saka saben arah, ndhukung ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ101

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ101

    Ringkesan Kothak distribusi gaya mini ditrapake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng. ● Instalasi sing gampang: dipasang ing tembok utawa pasang ing lemah. ● Adaptor slot diadopsi - Ora perlu ngawut-awut kanggo nginstal adaptor. ● Serat plug tanpa perlu ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ102

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ102

    Ringkesan Kothak distribusi gaya mini ditrapake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng ● Instalasi sing gampang: Dipasang ing tembok ● Inlet kabel serat saka saben arah, ndhukung inlet kabel kanggo skenario sing beda. ● Adaptor sing bisa diadopsi: SC, ...