Panrima Optik Serat

  • ZBR1001J Optical Receiver Manual

    Manual Panrima Optik ZBR1001J

    1. Ringkesan Produk Penerima optik ZBR1001JL minangka panrima optik 1GHz FTTB paling anyar. Kanthi macem-macem panampa daya optik, level output dhuwur lan konsumsi daya sithik. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nggawe jaringan NGB kinerja tinggi. 2. Karakteristik Kinerja ■ Teknik kontrol AGC optik sing apik banget, nalika kisaran daya optik input yaiku -9 ~ + 2dBm, level output, CTB lan CSO sejatine ora owah; ■ Frekuensi kerja Downlink ditambahi nganti 1GHz, bagean ampli RF nggunakake ...
  • ZBR104A RFoG ONU xPON

    ZBR104A RFoG ONU xPON

    EATURES ■ xPON Liwat ■ Fungsi AGC ■ Operasi Mode Burst ■ Ndhukung DOCSIS 3.0 utawa 3.1 ■ Indikator LED kanggo Daya ON, Daya Pilihan lan Return Tx ■ -20dB Testing Port ■ Adaptor Daya 12VDC ■ Nderek Aplikasi standar SCTE 174 ■ Jaringan CATV, HFC ■ RF over Deskripsi PL10-4A simpul optik kompak minangka platform sing becik digunakake ing jaringan FTTH lan FTTB, ngirim DOCSIS hulu lan hilir, swara, video lan layanan data kanthi kecepatan dhuwur liwat aplikasi FTTX. PL10-4A duwe ...
  • ZHR1000SD FTTH High Level Optical Receiver

    ZHR1000SD FTTH Panampa Optik Tingkat Tinggi

    1 Deskripsi produk Panrima optik ZHR1000SD FTTH dirancang khusus kanggo jaringan CATV FTTH. Fitur utamane yaiku konsumsi daya sithik, output level konstan optik AGC, Volume cilik lan andal dhuwur. Ngadopsi cangkang paduan aluminium, kanthi sirkuit AGC kontrol optik sing dibangun, struktur kompak lan pasokan listrik modular eksternal nggawe instalasi lan debugging pancen trep. Iki minangka produk sing cocog kanggo nggawe jaringan FTTH CATV. 2. Fitur produk 1. Ngadopsi modul GaAs minangka RF ampli ...
  • Dual Input Optical Receiver ZBR202

    Panrima Optik Input Ganda ZBR202

    Panrima optik ZBR202 minangka panrima optik ngalih 1GHz anyar. Kanthi daya panampa optik sing jembar, level output dhuwur, konsumsi daya sithik lan struktur kompak, gampang dipasang. Saklar optik internal, yen gagal utawa ing ngisor ambang sing disetel, piranti kasebut kanthi otomatis bakal pindhah menyang cara liya kanggo njamin operasi peralatan sing normal. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nggawe jaringan NGB kinerja tinggi. Fitur 1.Ngadopsi teknik AGC optik sing maju; 2.Loro ...
  • ZBR103A RFoG ONU

    ZBR103A RFoG ONU

    FITUR ■ Fungsi AGC ■ Operasi Mode Burst ■ Tipe Laser: FP utawa DFB ■ -20dB Port Pengujian ■ 12VDC Adaptor Daya ■ Indikator LED kanggo ON, Daya Input, lan Aplikasi Tx Bali ■ CATV, jaringan HFC ■ RF liwat Deskripsi Kaca ZBR103A optik kompak simpul minangka platform sing cocog kanggo digunakake ing jaringan FTTH lan FTTB, ngirim DOCSIS hulu lan hilir, swara, video lan layanan data kecepatan dhuwur liwat aplikasi FTTX. ZBR103A duwe kontrol gain otomatis lan fungsi mode bledosan, sing cocog karo ...
  • FTTH Passive Photoelectric Converter ZHR28PD

    FTTH Passive Photoelektric Converter ZHR28PD

    Fitur 1. bandwidth operasi: 45 ~ 1000MHz; 2. nalika daya optik input -1dBm: Sinyal analog: daya optik output 67dBµV (OMI = 4%); Sinyal digital: daya optik output yaiku 61dBµV, MER> 38dB (EQ MATI); 3. Nalika daya optik input -10dBm: Sinyal digital: daya optik output yaiku 43dBµV, MER> 30dB (EQ MATI); dianjurake jangkoan dinamis daya optik input yaiku -10 ~ 0dBm. 4. Produk iki duwe siji port output RF jinis F, Metric utawa Imperial sing ditemtokake dening ...
  • Passive Optical Receiver

    Panrima Optik Pasif

    Spesifikasi Konverter seri CATH ZHR10P kanggo televisi digital, serat menyang omah. Mesin iki nggunakake tabung panrima optik sensitivitas sing dhuwur, tanpa pasokan listrik, ora ana konsumsi daya. Yaiku integrasi aplikasi ekonomi, fleksibel, aplikasi serat menyang jaringan utama. Ana limang jinis pilihan model: Fitur bandwidth operasi: 45-1000MHz; (1) Nalika input optik daya - 1dBm: ① Sinyal analog: daya optik output 68dBuV (OMI = 4%); ② Dig ...
  • FTTH Passive Optical Receiver ZHR10B

    FTTH Optical Passive Receiver ZHR10B

    1. Tinjauan konverter CATV seri ZHR10B kanggo televisi digital, serat menyang omah. Mesinku nggunakake tabung panrima optik sensitivitas sing dhuwur, tanpa pasokan listrik, ora ana konsumsi daya. Nalika input level output daya optik Pin = -1dBm, Vo = 68dBuV, bisa ngetrapake integrasi telung jaringan, serat menyang aplikasi jaringan utama. ZHR10B katon enamel, ana rong jinis pilihan sing digawe optik. 2.Fitur 1) Ora dibutuhake Daya 2) bandwidth kerja ...
  • FTTH mini Optical Receiver with WDM

    FTTH mini Optical Receiver karo WDM

    Deskripsi ZHR1000PD minangka miniatur panrima optik njero ruangan ing WDM, sing dirancang kanggo aplikasi transmisi FTTP / FTTH. Iki menehi respon frekuensi lan distorsi kanthi swara sithik, output RF dhuwur, lan konsumsi daya sithik. Iki minangka buntut serat-babi tunggal lan kasedhiya kanthi macem-macem opsi konektor. Antarmuka Ora Ana Deskripsi Antarmuka 1 Konektor RF OUT RF OUT1 F 2 RF OUT2 opsional 3 PWR port adaptor Daya 4 PON 1490 / 1310mn antarmuka data SC / PC ...
  • ZHR1000P FTTH Optical Receiver

    ZHR1000P FTTH Panrima Optik

    ZHR1000P seri FTTH panrima optik duwe kinerja dhuwur, daya optik panrima murah lan biaya murah kanggo operator CATV sing nyedhiyakake solusi jaringan FTTH sing berkualitas lan apik banget. ZHR1000PD utamane desain kanggo aplikasi FTTP / FTTH. Kinerja tinggi, daya optik panrima sithik lan biaya murah minangka pilihan paling apik solusi FTTH kanggo MSO. WDM terintegrasi kanggo sinyal video 1550nm lan sinyal data 1490nm / 1310nm ing sak serat. Refleksi 1490nm / 1310nm kanggo nyambungake piranti ONT. Dheweke cocog banget ...
  • ZHR1000MF FTTH Fiber Optical Receiver

    ZHR1000MF FTTH Serat Panrima

    Outline ZHR1000MF Mini Optical simpul kinerja dhuwur, reliabilitas, pengeluaran listrik sithik volume, lan apik kanggo jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH). Fitur • Kanthi filter band lan mung pass 1550nm. • Frekuensi 40MHz -1002MHz. • Penguat galium arsenida digunakake kanthi indeks kinerja sing apik. • Ana sistem metrik (utawa sistem Inggris) port output frekuensi radio lan port catu daya DC independen DC12V ~ 15V. • Casing casting mati aluminium cilik, ...
  • FTTH WDM Fiber Optical Receiver

    FTTH WDM Fiber Optical Receiver

      Parameter Fitur Optik CATV Dawane gelombang nm 1260 ~ 1620 1540 ~ 1563 Liwat dawa gelombang 1310 lan 1490 Isolasi Saluran dB ≥40 1550nm & 1490nm Tanggung Jawab A / W .80.85 1310nm Nampa daya dBm ≥0.9 1550nm & 1490nm + 2 ~ -10 TV Analog (CNR > 45 TV Kerugian pengembalian optik dB + 2 ~ -20 Digital TV (MER > 29dB) ≥55 Konektor serat optik SC / APC LC / APC RF Feature Work Bandwidth MHz 47-1002 ...