Node Serat Optik

  • ZBR804 Four Ways Outdoor Optical Receiver

    ZBR804 Papat Cara Panampa Optik Luar Ruangan

    1.0 Deskripsi Produk ZBR804 Papat Cara Panrima Optik Luar Ruangan nggabungake sinyal optik maju, distribusi lan transmisi mbalikke, sing minangka alat sing ekonomis, performa dhuwur lan entuk dhuwur. Utamane digunakake ing pungkasan jaringan serat optik, ing endi perlu level output RF dhuwur multi-arah supaya bisa langganan langsung, lan njaluk fungsi pituduh rong arah. Kanthi cara iki bisa nyuda ampli lan nggawe jaringan luwih dipercaya. Rak nganggo anti banyu paling anyar ...
  • Four port optical receiver with return path (ZBR8604-B)

    Papat panrima optik port kanthi jalur bali (ZBR8604-B)

    Parameter optik Jalur maju Jalur bali Optik sing nampa dawa gelombang (nm) 1100 ~ 1600 Panjang gelombang optik (nm) 1100 ~ 1600 Jangkauan input optik (dBm) -7 ~ + 2 Rentang output optik (mW) 1 ~ 5 Jinis konektor FC / APC, SC / APC Konektor jinis FC / APC, SC / APC Rugi refleksi optik (dB) ≥45 Rugi refleksi optik (dB) ≥45 Parameter link Jalur maju Path bali CNR (dB) CSO (dBc) CTB (dBc) > 51 ≤- 60 ≤-65 CNR (dB) CSO (dBc) ...
  • ZBR864B Optical Node (Independent Output)

    ZBR864B Optical Node (Output Independen)

    Fitur ◆ 1310nm lan 1550nm cara operasi dobel ◆ Omah cast aluminium ukuran menengah, kinerja disipasi anti banyu lan panas sing sampurna. Nganggo teknik polishing lan pasifasi canggih internasional, kanggo nggawe permukaan sing nglindhungi jas nglindhungi sing padhet, duwe kinerja sing apik nalika disipasi panas, listrik konduksi lan anticorrosive (umume omah domestik nggunakake cat semprotan utawa plastik semprotan, disipasi panas luwih murah 15%). ◆ 4-output output dhuwur kanthi mandhiri, bisa tekan 110dBμV, ajusta ...
  • Four port optical receiver with return path (ZBR8604-B)

    Papat panrima optik port kanthi jalur bali (ZBR8604-B)

    Parameter optik Jalur maju Jalur bali Optik sing nampa dawa gelombang (nm) 1100 ~ 1600 Panjang gelombang optik (nm) 1100 ~ 1600 Jangkauan input optik (dBm) -7 ~ + 2 Rentang output optik (mW) 1 ~ 5 Jinis konektor FC / APC, SC / APC Konektor jinis FC / APC, SC / APC Rugi refleksi optik (dB) ≥45 Rugi refleksi optik (dB) ≥45 Parameter link Jalur maju Path bali CNR (dB) CSO (dBc) CTB (dBc) > 51 ≤- 60 ≤-65 CNR (dB) CSO (dBc) ...
  • ZBR1004R Indoor Optical Receiver

    Panrima Optik Indoor ZBR1004R

    Pambuka ZBR1004R minangka panrima optik ing ruangan 1U standar 19-inch, kanthi bentuk sing apik, apik banget ing indeks, panrima optik njero ruangan bisa diwenehi modul pemancar jalur bali. Sensitivitas sing dhuwur, kurang swara, modul panampa optik kaping papat kanthi kinerja sing padha njamin transmisi kualitas dhuwur saka sinyal transmisi bali papat arah. Rentang level output 20dB. Pasokan listrik yaiku AC220V. Karakteristik 1. Loro windows sing digunakake 1310nm ...