Kandang Serat Optik

  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ86

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ86

    Ikhtisar Kothak distribusi gaya 86 iki ditrapake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 2 cores. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng ● Instalasi sing gampang: Dipasang ing tembok ● Operasi sing gampang: serat plug tanpa prelu dibukak cangkang ● Inlet kabel serat saka saben arah, nyengkuyung ...
  • OTC-S Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-S

    Aplikasi lan Fitur ● Bisa digunakake ing aplikasi langsung lan cabang kanggo kabel serat serat lan serat pita; ● Cocog kanggo aplikasi udara utawa sing dipasang ing tembok; ● Baleni penak mbukak; ● Baki sambung serat optik Geser-N-Lock kanthi amba bukaan ing ndhuwur 90 ° C; ● Baki bisa ditambah lan dikurangi miturut aplikasi; ● Bagéan plastik digawe saka plastik rekayasa PC kanthi kekuatan dhuwur, sing njamin kinerja anti-aping lan kekuatan sing sampurna; ● Performanc sampurna ...
  • OTC-O Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-O

    Perumahan OTC-O bunder lan dirancang minangka struktur ngadeg, sing dipasang lan disegel nganggo gelang khusus, lan bisa digunakake kanthi gampang. Ana patang port mlebu / outlet. Pelabuhan ditutup kanthi tutup sekrup. Sawise kabel dilebokake ing port, banjur tutup tutup sekrup, banjur port bakal ditutup. OTC-O cocog kanggo protèktif jinis kabel, ruang lingkup aplikasi kalebu udara, lemah lan pipa. OTC-O digawe saka plastik rekayasa PC intensitas ...
  • Horizontal Fiber Optic Enclosure (FOSC) OTC-M

    Enclosure Fiber Optic Horisontal (FOSC) OTC-M

    1. Lingkup aplikasi Manual Instalasi iki cocog karo Fiber Optic Splice Closure (Mengko disingkat FOSC), minangka pedoman instalasi sing pas. Ruang lingkup aplikasi yaiku: pasang udara lan tembok. Suhu sekitar udakara -40 nganti 65 ℃. 2. Struktur lan konfigurasi dhasar 2.1 Dimensi lan kapasitas Dimensi njaba (LxWxH) 280x200x90 (mm) Bobot (ora kalebu kothak njaba) 1200g-1500g Jumlah port inlet / outlet maks. 4 lembar Diameter kabel serat Φ8 —Φ14 ...
  • OTC-J Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-J

    Aplikasi lan Fitur ● Bisa digunakake ing aplikasi langsung lan cabang kanggo kabel serat serat lan serat pita; ● Cocog kanggo aplikasi pangeboman, saluran, utawa kakubur; ● Baleni penake sambung serat optik Slide-N-Lock kanthi amba pambukaan ndhuwur 90 ° C; ● Baki bisa ditambah lan dikurangi miturut aplikasi; ● Bagéan plastik digawe saka plastik rekayasa PC kanthi kekuatan dhuwur, sing njamin kinerja anti-aping lan kekuatan sing sampurna; ● Kinerja sing sampurna ing ...
  • OTC-F Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-F

    Perumahan OTC-F bunder lan dirancang minangka struktur mandeg, sing dipasang lan disegel nganggo gelang khusus, lan bisa digunakake kanthi gampang. Ana enem port inlet / outlet. Pelabuhan kasebut ditutup kanthi lengen pelindung sing nyusut. Sawise kabel dilebokake ing plabuhan, lengenane digawe panas, banjur porte bakal ditutup lan kabel wis dipasang. OTC-F cocog kanggo protèktif jinis kabel, ruang lingkup aplikasi kalebu udara, lemah lan pipa. OTC-F yaiku ...
  • OTC-E Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-E

    Aplikasi lan Fitur ● Bisa digunakake ing aplikasi langsung lan cabang kanggo kabel serat serat lan serat pita; ● Cocog kanggo aplikasi pangeboman, saluran, utawa kakubur; ● Baleni penake sambung serat optik Slide-N-Lock kanthi amba pambukaan ndhuwur 90 ° C; ● Baki bisa ditambah lan dikurangi miturut aplikasi; ● Bagéan plastik digawe saka plastik rekayasa PC kanthi kekuatan dhuwur, sing njamin kinerja anti-aping lan kekuatan sing sampurna; ● Kinerja sing sampurna ing ...
  • OTC-A Fiber Optical Enclosure

    Kandang Serat Optik OTC-A

    Aplikasi lan Fitur ● Bisa digunakake ing aplikasi langsung lan cabang kanggo kabel serat serat lan serat pita; ● Cocog kanggo aplikasi pangeboman, saluran, utawa kakubur; ● Baleni penake sambung serat optik Slide-N-Lock kanthi amba pambukaan ndhuwur 90 ° C; ● Baki bisa ditambah lan dikurangi miturut aplikasi; ● Bagéan plastik digawe saka plastik rekayasa PC kanthi kekuatan dhuwur, sing njamin kinerja anti-aping lan kekuatan sing sampurna; ● Kinerja sing sampurna ing ...
  • IP65 16ports FTTH Fiber Terminal Box

    IP65 16ports FTTH Fiber Terminal Box

    Kothak terminal serat IP65 16ports FTTH ruangan kasedhiya kanggo distribusi lan sambungan terminal kanggo macem-macem jinis sistem serat optik, utamane cocog kanggo distribusi terminal jaringan mini, ing endi kabel optik, inti tambalan utawa pigtail disambungake. Fitur: Jinis sing ora disegel, dipasang kanthi samberan. Loro port kabel kanggo sambungan kabel njero ruangan Gampang dioperasikake, nduweni kemampuan ngemot pigtail sing luwih gedhe Bisa nyambung / sambung maneh karo adaptor luwih saka 200 kali Konektor ...