Penguat Serat Optik

  • 1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1. Laser pump kanthi modul optik lan serat er-doped diimpor saka Amerika Serikat. 2. Mesin kasebut dilengkapi output daya optik sing sampurna lan andal, sirkuit stabil lan sirkuit kontrol suhu termoelektrik laser njamin kinerja paling apik kanggo kabeh mesin lan umur dawa laser 3. Mesin kasebut nduweni piranti lunak mikroprosesor internal, kanthi ngawasi negara laser, tampilan digital, peringatan kesalahan, manajemen jaringan lan fungsi liyane. Sawise operasi para ...
  • Mid-stage Access EDFA  (ZOA1550MC)

    Akses panggung tengah EDFA (ZOA1550MC)

    Fitur 1.Adopts laser pump JDSU utawa Oclaro 2.Adopsi serat OFS 3.proses produksiSMT kanggo ukuran cilik lan kompresi daya sithik, nanging stabilitas dhuwur 4.Macro otomatis monitor PCB 5.Output bisa disetel (-4 ~ + 0,5) 6. Max output 23dBm (laser pump tunggal) Diagram Underside : Upside (Unit : mm) PIN Assignment PIN # Jeneng Katrangan Cathetan 1 + 5V + 5V pasokan utang 2 + 5V + 5V pasokan pamilik 3 + 5V + 5V pasokan sing duwe 4 + 5V + 5V pasokan duweke 5 Cadangan Ora Ana Sambungan ...
  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

    Seri tunggal mode ZOA1550HW EDFA mode dhuwur ditrapake kanthi swara sithik, linearitas dhuwur. CWDM sing dibangun kanthi apik, nggabungake aliran data 1490nm / 1310nm saka OLT lan ONU dadi transmisi serat tunggal liwat EDFA, nyuda jumlah komponen lan ningkatake kinerja lan reliabilitas sistem. Nawakake solusi sing fleksibel lan murah kanggo jangkoan area metropolise CATV sing amba lan kutha-kutha ukuran sedhengan. Seri ZOA1550HW dilengkapi APC, kontrol AGC, ATC sing wis rampung, desain sing apik kanggo ...
  • Raman Optical Amplifier  ZRA1550

    Raman Optical Amplifier ZRA1550

    Penguat serat doped erbium (EDFA), amarga swara lan cascade emisi spontan (ASE), akumulasi swara emisi spontan, bakal nyuda SNR panrima sistem, saengga matesi kapasitas sistem lan jarak non-relay. Penguat serat Raman generasi anyar (ZRA1550) nggayuh amplifikasi sinyal optik kanthi gain optik sing digawe saka Stimulated Raman (SRS). FRA duwe spektrum keuntungan sing akeh; bandwidth gain bisa luwih ditambahi ...
  • Outdoor Erbium-Doped Fiber Amplifier ZOA1550W

    Penguat Serat Erbium-Doped ZOA1550W

    ZOA1550W seri 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier (ing njaba lawang) kanggo aplikasi sing diajukake, nggunakake 980nm utawa 1480nm linearitas tinggi, isolasi optik, DFB, laser DFB pendinginan termoelektrik sing diproduksi dening JDS-U, Fujitsu, Nortel, Lucent, Fitel lan liya-liyane perusahaan semikonduktor terkenal ing dunya minangka sumber pamompa. Ing interior mesin kasebut dilengkapi sirkuit stabilitas daya optik output lan piranti pendingin termoelektrik laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu kanggo ...
  • CATV Optical Amplifier Module

    Modul Amplifier Optik CATV

    Modul ZOA1550MB CATV EDFA nganggo versi standar kanggo Single Channel lan sempit. EDFA kalebu laser pump cool, monitor input lan input isolator, monitor output lan output isolator, paket ukuran 90X70X20mm. Antarmuka 30-pin sing ramah pangguna disertakake supaya piranti bisa komunikasi karo elektronik kontrol. Fitur (1) Kualitas tinggi: nganggo laser pump 980nm bermerek internasional, piranti lunak sing dioptimalake kanggo tenaga, gain lan fitur rata, sing njamin NF kurang lan ...
  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier   ZOA1550H

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550H

    ZOA1550H EDFA nggunakake JDSU, Lumics lan perusahaan semikonduktor terkenal liyane sing dadi sumber pamompa. Ing interior mesin kasebut dilengkapi sirkuit stabilitas daya optik output lan piranti pendingin termoelektrik laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu kanggo njamin kinerja mesin sing optimal lan stabilitas laser umur dawa. Piranti lunak mikroprosesor ngawasi kahanan kerja laser, layar VFD nampilake paramèter operasi. Sawise paramèter operasi laser ...
  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier   ZOA1550

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550

    Deskripsi produk ZOA1550 seri amplifier serat doped erbium adjustable dirancang khusus kanggo jaringan CATV. Amarga dawa operasi EDFA 1550nm, cocog karo band serat sing kurang, lan teknologine wis cukup diwasa, mula digunakake. Kita nggunakake JDSU, Fitel lan perusahaan semikonduktor kondhang liyane sing ngasilake pompa 980nm utawa 1480nm, kanthi linearitas tinggi, isolasi optik, umpan balik sing disebar, laser DFB pendinginan termoelektrik. EDF ...